Vesti

Kameron Dijaz priznala: Nikada neću biti majka!
Glumica Kameron Dijaz (45) za magazin Esquire otkrila je zašto nikada neće postati majka i kada je shvatila da je to njen životni put.
Glumica zaprepastila gledaoce! (VIDEO)
Samo je htela da se našali...
Terali je da se slika gola!
Nakon što su glumice obelodanile da ih je Harvi Vajnstin seksualno uznemiravao, manekenke otkrivaju da se i one susreću sa uznemiravanjem u svom poslu!
Male boginje "kao požar", rizik od epidemije
Na Kosovu je oko 100 osoba zaraženo malim boginjama, a jedno dete je umrlo. Postoji opasnost od širenja epidemije zbog malog obuhvata vakcinom - u Beogradu vakcinisano svako drugo dete!
POTVRĐENO: Morbile na jugu Srbije!
Vranjski Zavod za javno zdravlje potvrdio je da je mladić iz okoline Bujanovca, koji je primljen na Infektivno odeljenje bolnice u Vranju, oboleo od malih boginja.
Mina Lazarević o povratku pred kamere: U ovim godinama ne mogu da igram klinke
Mina Lazarević će se pojaviti u novim epizodama sapunice "Istine i laži", gde igra samohranu majku. Iako se vratila daskama koje život znače sa predstavama, Mina skoro tri godine nije stala pred kamere.
Misterija planeta: Fantomsko vreme
Prema teoriji iz 1900. godine nemačkog naučnika Heriberta Iliga, period od 614. do 911. godine uopšte nije postojao. On je objasnio da istorijski zapisi koji postoje o tom vremenu ili su pogrešno protumačeni ili je reč o namernom krivotvorenju. Po toj teoriji, danas nije 2017. nego 1720. godina.
Glumom pobeđuju svađe
Predstava "Moja ti" Ateljea 212 izvedena je u okviru zvaničnog programa festivala "Gaveline večeri" na sceni istoimenog pozorišta.
Nećete verovati koji automobil je najkradeniji u Nemačkoj
Acocijacija nemačkih osiguravajućih društava, GDV, objavila je spisak automobila koji su nainteresantniji za lopove. Zanimljivo je, da u ovoj tabeli diminiraju modeli premium brendova, a posebno su popularni SUV modeli...
Pazite se, ova namirnica se kvari sat vremena posle kuvanja i možete da se otrujete
Pirinač je jedna od onih namirnica koju lako možemo da skuvamo u prevelikoj količini i onda ga sledećeg dana ponovo jedemo kao prilog uz nešto drugo.
Žene, pazite gde putujete! u ovim gradovima uopšte niste bezbedne
Kairo je najopasnija svetska metropola za žene, dok je London najbezbedniji sudeći prema najnovijem istraživanju fondacije Tomson Rojters koje ima za cilj da utvrdi bezbednost žena u gradovima preko 10 miliona stanovnika.
Zašto je kafa najbolji prijatelj ženske lepote?
Osim što kafu obožaju širom sveta kao napitak, ona je kada je koristite na drugačiji način veran saveznik ženske lepote.
Roditelji pazite na decu: Pojavila se nova igra na Fejsbuku koja ih dovodi u opasnost
Nova, zabrinjavajuća igra, zvana "Izazov 48 sati", kruži društvenom mrežom Facebook i podstiče decu da nestanu na period do dva dana.
Seksi izdanje Ane Ivanović (FOTO)
Bivša teniserka u seksi izdanju na događaju u Njujorku.
Pretraga
Ko zna šta bi otkrio Kolumbo da mu Amerika nije stala na put.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi