Vesti

Prva zajednička fotografija Emininog multimilionera! (FOTO)
Eminin novi dečko, turski multimioner Sadetin Saran objavio je na Instagramu fotografiju sa njom, ali je ispod napisao nešto što je šokiralo turske medije. "Moja ćerka. Toliko mi nedostaje".
Zaboravite na "nemam vremena" za vežbanje
Jer, sigurni smo da imate dva minuta...
Glumica iskreno o raku i najtežim trenucima
Američka glumica Šenon Doerti, koje se naša publika najviše seća iz popularne tv serije "Čari", već tri godine se bori sa rakom dojki. Koliko je ona hrabra žena govori činjenica da nije nestala iz javnosti, već često sa obožavateljima deli najsvežije vesti.
Pričalice, ovo će vas zanimati!
Pročitajte zanimljive činjenice o ljudskom govoru - neke su zaista neverovatne!
Beograd međ' zvezdama!
U Beogradu je pre nekoliko dana otvoren 57. oktobarski salon, a poznata srpska glumica Marija Karan imala je čast da učestvuje u ceremoniji otvaranja. Njena organizacija "Balkan Projects" dobila je priliku da učestvuje na ovoj značajnoj kulturnoj manifestaciji. Umetnici ove organizacije predstaviće se kroz performans.
Druga strana Grčke koja će vas ostaviti bez daha
Ukoliko želite da iskusite spiritualno putovanje ispunjeno istorijom krenite putanjom apostola Pavla i to kroz Grčku i mesta na kojima je živeo i krstio prvu hrišćanku.
Ukusno testo sa šljivama koje će vas očarati
Otkrijte najlepši recept sočne pite sa šljivama kojoj neće moći odoleti.
EU: Facebook se mora uskladiti ili slede sankcije
Evropska komesarka pravde dala je američkoj društvenoj mreži Facebook rok do kraja godine da se uskladi sa evropskim propisima o zaštiti potrošača ili će se suočiti sa sankcijama.
Kulturom protiv nevažnih jadnika
Završnom svečanošću na saborištu u Tršiću okončan je 85. Vukov sabor, održan pod sloganom Očuvajmo jezik, sačuvajmo zemlju.
Crne čizme i beli džemperi
Nedelje mode diktiraju trendove, pa su tako ove godine modne blogerke imale pune ruke posla. Ne samo da jure sa jednog modnog događaja na drugi već i s nestrpljenjem ukazuju damama šta će se nositi tokom oktobra i novembra ove godine.
Osmeh kao melem
Bolest te mori, jedva smogneš snage da se obučeš i odeš kod lekara, a tamo te sačeka puna čekaonica nervoznih pacijenata. Poznato je da u muci ljudi ne razmišljaju mnogo o pravilima lepog ponašanja, ali opet neke norme moraju da se ispoštuju.
Prava vožnja kao igrica (VIDEO)
Proširena realnost (AR) stiže u automobile i izgleda fantastično! Head up displeji (HUD) su deo automobilske opreme koji se ugrađuje u sve više automobila, čak i onih u nižem cenovnom rangu.
''Bataljon'' za kraj trilogije
O herojskoj borbi vojnika Vojske SR Jugoslavije u rejonu karaule ''Košare'', na granici s Albanijom, u proleće 1999. godine srpska javnost je godinama znala vrlo malo. Golobradi vojnici na redovnom služenju vojnog roka, uglavnom osamnaestogodišnjaci i devetnaestogodišnjaci, hrabro su protiv višestruko jače sile branili svoju zemlju, a oni koji su preživeli taj pakao dugo su bili skrajnuti i gotovo sasvim zaboravljeni.
Za nju je vreme stalo: Glumica u petoj deceniji pokazala zanosno telo
Zvezda serije "Čuvari plaže" (Baywatch), 46-godišnja glumica Karmen Elektra pokazala je vitko i izvajano telo koje je održala u sjajnoj formi zahvaljujući jednoj fizičkoj aktivnosti.
Pretraga
Najsrećnije žene, kao i najsrećnije nacije - nemaju prošlost.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi