Nindža ubica

Nindža ubica

(en: Nindža ubica)

Zanr: Akcija

Originalni naziv: Ninja Assassin

Uloge: Rain, Naomie Harris, Ben Miles, Rick Yune, Shô Kosugi, Randall Duk Kim

Režija: James McTeigue

Raizo je jedan od najsmrtonosnijih ubica na svetu. Tajno društvo čije se postojanje smatra mitom, Ozunu klan, odveo ga je sa ulice dok je još bio dete i transformisao u obučenog ubicu.

Ali nakon što počne da ga progoni pogubljenje njegovog prijatelja koje je obavio Klan, Raizo odlazi od njih... I nestaje. Sada se priprema da sprovede svoju osvetu i čeka.

U Berlinu, agent Europola Mika Koreti nailazi na trag novca koji povezuje nekoliko političkih ubistava sa podzemnom mrežom neuhvatljivih ubica sa Dalekog istoka.

Prkoseći naredbama svog nadređenog, Rajana Masloua, Mika zaranja u strogo poverljiva dokumenta agencije ne bi li saznala istinu koja se krije iza ubistava.

Zbog svoje istrage ona postaje meta, a Ozunu klan šalje ekipu ubica, predvođenu smrtonosnim Takešijem, da je ućutka zauvek. Raizo spašava Miku od napadača, ali zna da se Klan neće umiriti dok ih ne eliminiše oboje.

Uhvaćeni u smrtonosnu igru mačke i miša po ulicama Evrope, Raizo i Mika moraju da veruju jedno drugom ako žele da prežive... I najzad sruše neuhvatljivi Ozunu klan.Preuzmi film!

Triler: Nindža ubica


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Nindža ubica, Besplatno Nindža ubica, Gledaj online Nindža ubica, Besplatno Nindža ubica
Pretraga
Nema te poezije koja bi mogla da se vine do onih visina do kojih dopire ljubav.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi