Dokaz života

Dokaz života

(en: Proof of Life)

Zanr: Akcija

Originalni naziv: Proof of Life

Uloge: Meg Ryan, Russell Crowe, David Morse, Pamela Reed, David Caruso

Režija: Taylor Hackford

U Tecali, koja je posle Kolumbije drugo najvece središte kokainskih bandi, za americku naftnu kompaniju radi inženjer Peter Bowman. Iako je voli, zaokupljen je poslom i zanemaruje sve usamljeniju i sve nesretniju ženu Alice.

Odlazeci na teren, njega i grupu drugih ljudi otimaju navodni revolucionari i otpadnici, koji otimaju bogate ljude ne iz politickih razloga nego iskljucivo zbog novca. Veruju da im je Peter Bowman posebno važan jer su otkrili da ucestvuje u izgradnji naftovoda koji bi trebalo da prodje posred kokainskih polja. Terry Thorne profesionalni je pregovarac u otmicama, koji radi za vojno-obaveštajnu agenciju.

Poslovi ga vode po celom svetu. Nakon uspešno obavljenog zadatka u Ceceniji, pozvan je u Tecalu. Agenciju je angažovala korporacija Qard za koju je Bowman radio. Medjutim, na pocetku pregovora preduzece se rasformiralo i više niko nije želeo da snosi troškove. Na odlasku, Terry objašnjava razocaranoj Alice da im više ne može pomoci, nego se vraca s aerodorma i dobrovoljno preduzima akciju...Preuzmi film!

Triler: Dokaz života


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Dokaz života, Besplatno Dokaz života, Gledaj online Proof of Life, Besplatno Proof of Life
Pretraga
Onaj ko ne ceni život, nije ga ni zaslužio.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi