Zeleni stršljen

Zeleni stršljen

(en: The Green Hornet)

Zanr: Akcija

Originalni naziv: The Green Hornet

Uloge: Seth Rogen, Jay Chou, Christoph Waltz

Režija: Michel Gondry

Brit Rid (Set Rogen) je sin najpoznatijeg i poštovanog medijskog magnata u Los Anđelesu. On je sasvim srećan i zadovoljan svojom besciljnom egzistencijom u svetu noćnih žurki – dok njegov otac (Tom Vilkinson) misteriozno ne umre i ostavi mu svoju ogromnu medijsku imperiju.

Brit sklapa neočekivano prijateljstvo s jednim od najvrednijih i najinventivnijih zaposlenih svog oca Kejtom (Džej Čou) i oni shvataju da po prvi put u životu imaju priliku da urade nešto smisleno u svojim životima: Da se bore protiv kriminala.

Zbližavaju se s kriminalcima predstavljajući se i sami kao kriminalci. Sprovodeći zakon tako što ga krši, Brit postaje osvetnik Zeleni stršljen i zajedno s Kejtom izlazi na ulice.

Oslanjajući se na svoju domišljatost i veštine, Kejto dizajnira maksimalno unapređeno retro-oružje, Crnu lepoticu, neuništivi auto čija je vatrena moć jednaka snazi motora.

Vozeći se u svojoj pokretnoj tvrđavi na točkovima i napadajući negativce Kejtovim pametnim gedžetima, Zeleni stršljen i Kejto ubrzo postaju poznati i uz pomoć Britove nove sekretarice Lenore Kejs (Kameron Dijaz) počinju lov na čoveka koji kontroliše podzemlje Los Anđelesa – Bendžamina Čudnofskog (Kritof Volc).

Ali i Čudnofski ima svoj plan: Da jednom za svagda savlada Zelenog stršljena.Preuzmi film!

Triler: Zeleni stršljen


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Zeleni stršljen, Besplatno Zeleni stršljen, Gledaj online The Green Hornet, Besplatno The Green Hornet
Pretraga
Budi lukav, budi pametan i budi obavešten.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi