Dnevni horoskop za 05.08.2021.
Ovan (21.03 - 20.04)
Imate dobre ideje, ali postoje odredjene okolnosti koje Vas sprecavaju da ostvarite svoje namere. Vazno je da sacuvate dobru poziciju medju saradnicima i da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju. Delujete uznemireno zbog novih emotivnih dilema, imate utisak da nepravedno trpite zbog necijeg ponasanja ili odsutnosti. Osecaj ponosa Vam ne dozvoljava da se pomirite sa sporednom ulogom.
Sugestija: Priustite sebi bolje uslove i mentalnu relaksaciju.

Bik (21.04 - 20.05)
Pazljivo analizirate nove dogadjaje na poslovnoj sceni i pokusavate da pronadjete najbolje resenje. Stalo Vam je da poboljsate uslove za rad. Ucinicete sve sto je potrebno da okolina prihvati Vase ideje. U naletu impulsa ili strasti vrsite emotivni pritisak na voljenu osobu, bolje je da smireno sagledate zajednicke mogucnosti. Pokazite da imate dobru volju i partner ce slediti Vas primer.
Sugestija: Nemojte dozvoliti da Vas neko opterecuje dodatnim brigama.

Blizanci (21.05 - 20.06)
Obratite paznju na razlicite dogadjaje na poslovnoj sceni kako biste ostvarili sto bolju poziciju medju saradnicima. U presudnom trenutku upotrebite sve prednosti sa kojima raspolazete. Uporno pokusavate da nametnete svoje misljenje pred voljenom osobom, ali imate utisak da Vam nedostaje dobra prilika. Mozda ishitreno donosite zakljucak, sacekajte da cujete i partnerovo misljenje.
Sugestija: Prijace Vam setnja ili boravak u prirodi.

Rak (21.06 - 20.07)
Postavite jasniju granicu izmedju licnih i zajednickih interesa, vazno je da se pravilno prilagodjavate na razlice uslove poslovanja. Odredjeni ustupak moze da Vam koristi. Mozda partner iskusava Vasu naklonost, potrudite se da sto bolje uskladite zajednicka interesovanja. Izbegavajte razne oblike preterivanja, posebno kada iznosite subjektivne dozivljaje o necijem ponasanju.
Sugestija: Obratite paznju na pravilniji nacin ishrane, prijace Vam vise vitamina i tecnosti.

Lav (21.07 - 21.08)
Stalo Vam je da privucete paznju okoline i da predstavite svoje ideje na sto interesantniji nacin. Potrebna Vam je diplomatska nota i dobra poslovna strategija u nastupu pred saradnicima. Upotrebite proverenu formulu. Obradovace Vas novi emotivni signali koje prepoznajete ili necija poruka. Partner se iskreno trudi da ostvari sve Vase potrebe, cak i onda kada ste prilicno udaljeni
Sugestija: Izbegavajte neke naporne situacije koje Vas previse uznemiravaju.

Devica (22.08 - 22.09)
Umete da procenite povoljnu poslovnu priliku i da predvidite neciju reakciju, sto Vam pomaze da se bolje organizujete. Vazno je da sacuvate svoje poslovne interese i da odrzite uspesan nivo komunikacije na razlicitim stranama. Sa odredjenim razlogom precutkujete svoje emotivne namere pred voljenom osobom, ali ne mozete dugo prikrivati istinu. Postoji granica koju ne treba prelaziti.
Sugestija: Prijace Vam aktivan odmor i vise sati zdravog sna. Obratite paznju na svoje snove.

Vaga (23.09 - 22.10)
Saradnici odobravaju Vas nacin razmisljanja i to deluje ohrabrujuse za nastavak poslovnih pregovora. Vazno je da se pridrzavate liste prioriteta kako biste u najkracem roku ostvarili svoje namere. Mozda neko nije u stanju brzo da ispuni Vasa emotivna ocekivanja, ali uz malo mudrosti situacija moze da se promeni na Vasu radost. Nemojte propustiti onaj »carobni momenat«.
Sugestija: Budite pazljiviji u saobracaju i izbegavajte stresne situacije.

Skorpija (23.10 - 22.11)
Umete da delujete vrlo sugestivno i da upotrebite razlicite metode delovanja na svoju okolinu. Vazno je da imate ubedljive argumente u sususretu sa saradnicima, jer potenciranje rasprave stvara niz dodatnih problema. Ponekad je tesko postaviti jasnu granicu izmedju glasa razuma i uzavrelih strasti ili emocija. Kontrolisite impulsivnu stranu svoje prirode da ne ostavite pogresan utisak.
Sugestija: Prijace Vam psiho-fizicka relaksacija i opustanje.

Strelac (23.11 - 20.12)
Osecate dodatnu motivaciju u zelji da ostvarite neku zapazenu ulogu i poslovne ciljeve. Vazno je da kreirate novu poslovnu situaciju, koja paralelno ispunjava Vasa duhovna interesovanja i donosi znacajnu korist. Nema potrebe da se ponasate suvise teatralno u drustvu voljene osobe. Normalno je da postoje i mnoge razlike, ali prilagodite svoju ulogu u skladu sa zajednickim afinitetima.
Sugestija: Usporite svoj ubrzani ritam i akumulirajte pozitivnu energiju.

Jarac (21.12 - 19.01)
Potrebne su Vam pouzdane informacije koje garantuju uspesnu saradnju na razlicitim nivoima. Ulozite svoj maksimum energije i znanja u vazne poslovne ciljeve. Sve je dostizno kada postoji dobra volja i profesionalna umesnost. Delujete srecno i zadovoljno kada pronalazite smisao u onome sto cinite za svoju porodicu ili voljenu osobu. Neko ce Vas obradovati na prijatan nacin.
Sugestija: Emocionalna ravnoteza pokrece u Vama dodatnu energiju i snagu.

Vodolija (20.01 - 18.02)
Nedostaje Vam dobar uvid u razlicite tokove poslovnih dogadjaja ili pregovora, zadrzite dodatnu meru opreza. Nema razloga da se zalecete sa nekim zvanicnim izjavama, sacekajte na zavrsnicu i povoljniju priliku. Vazno je da pravilno procenite neciju ulogu i emotivne namere. Partner ne zeli da Vas dodatno opterecuje svojim idejama i zahtevima. Nemojte zuriti sa nekim odlukama.
Sugestija: Potrebno je da poboljsate svoju koncentraciju i psiholosku ravnotezu.

Ribe (19.02 - 20.03)
Proveravate razlicite informacije koje uticu na dalji tok poslovnih pregovora, umete pravilno da procenite dobru priliku. Vazno je da uskladite svoje misljenje sa saradnicima za koje Vas vezuju zajednicki poslovni interesi. U naletu strasti umete lako da se zanesete, potrebna Vam je emotivna diskrecija i distanca kako biste imali jasniju sliku. Sve ima svoju cenu ili uzrocno-posledicnu vezu.
Sugestija: Prijace Vam dijatelna ishrana i veca kolicina vitamina ili tecnosti.

Pretraga
Čovek se uvek nada, čak i onda kad je izgubio svaku nadu.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi