Božićna priča

Božićna priča

(en: Božićna priča)

Zanr: Crtani

Originalni naziv: A Christmas Carol

Uloge: Jim Carrey, Steve Valentine, Daryl Sabara, Sage Ryan, Amber Gainey Meade, Ryan Ochoa

Režija: Robert Zemeckis

Ebenezer Skrudž, starac koji mrzi sve na svetu, dobija društvo Duha Prošlih Božića, Duha Sadašnjeg Božića i Duha Božića Koji Će Doći.
Duhovi odvode starog Skrudža na putovanje koje će mu otvoriti oči, otkrivši mu istine sa kojima ne želi da se suoči. Skrudž mora da otvori svoje srce da bi ispravio greške koje je godinama činio, pre nego što postane previše kasno. Diznijeva „Božićna bajka“ u režiji dobitnika Oskara, Roberta Zemekisa, predstavlja uzbudljivo iskustvo za sva čula, prenoseći fantastičnu srž klasične Dikensove priče u do sada neviđenom filmskom ostvarenju u 3D.

Božićni praznici za Ebenazera Skrudža započinju njegovom uobičajenom mrzovoljom prema svemu na ovom svetu, uobičajeno reži na svog vernog činovnika i veselog nećaka. Skrudž jasno daje do znanja da nema nameru da uživa u prazniku i, kao i uvek, odlazi kući – sam – gde ga dočekuje duh njegovog pokojnog poslovnog partnera Džejkoba Marlija. Marli, koji nakon smrti plaća cenu za svoju bezobzirnost, nada se da će pomoći Skrudžu da izbegne sličnu sudbinu i kaže mu da će ga posetiti tri duha.

Ali kada duhovi Prošlih Božića, Sadašnjeg Božića i Božića Koji Će Doći povedu starog Skrudža na putovanje koje će mu otkriti istine sa kojima nije spreman da se suoči, on će morati da otvori svoje srce da bi ispravio greške koje je godinama činio, pre nego što postane previše kasno.Preuzmi film!

Triler: Božićna priča


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Božićna priča, Besplatno Božićna priča, Gledaj online Božićna priča, Besplatno Božićna priča
Pretraga
U tišini noći često sam čeznula da čujem bar nekoliko reči ljubavi od jednog čoveka, mnogo više nego aplauz hiljada i hiljada ljudi.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi