Dnevni horoskop za 26.11.2020.
Ovan (21.03 - 20.04)
Stalo Vam je da budete u toku glavnih dogadjaja, ali imate utisak da Vam promicu nove informacije koje imaju vazno znacenje. Ipak u odlucujucem trenutku, spremni ste na rizik koji procenjujete kao novi poslovni izazov. Nema razloga za velika emotivna ocekivanja posebno kada se nalazite u drustvu u kome niste rado vidjeni ili prihvaceni. Posvetite svoju paznju bliskoj osobi.
Sugestija: Prijace Vam rekreacija ili neka sportska aktivnost.

Bik (21.04 - 20.05)
Uvek postoji laksi ili tezi put do uspeha, pazljivo analizirajte razlicite izazove i mogucnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Novi uspeh treba dodatno da Vas motivise na stvaralastvo i aktivnu ulogu u razlicitim pravcima. Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijace Vam drustvo bliske osobe. Vazno je da se osetite pozeljno u necijoj blizini kako biste uz novu radost osetili i samopuzdanje.
Sugestija: Emotivna afirmacija pozitivno deluje na Vase raspolozenje i motivaciju.

Blizanci (21.05 - 20.06)
Izbegavajte razlicite izazove ili poslovni rizik. Brzopletost i impulsivno ponasanje u susretu sa saradnicima, moze da prouzrokuje dodatne komplikacije. Realno procenite svoje mogucnosti, pre nego sto donesete novu odluku. Nema razloga da ignorisete necije nezadovoljstvo, obratite paznju na komentare koje Vam upucuje bliska osoba. Lako mozete da ispravite propuste koje ste ucinili.
Sugestija: Potrebno Vam je psiholosko rasterecenje.

Rak (21.06 - 20.07)
Ocekuju Vas razlicite obaveze, potrebno je da se pravilno organizujete u susretu sa saradnicima. Na vreme zatrazite neciju podrsku ili posredovanje. Svaki vid poslovne preventive, pokazace se od dragocene pomoci. Partner deluje sumnjicavo i to se odrazava na Vase neraspolozenje. Ne zelite da se sukobljavate oko sitnica koje Vas nepotrebno razdvajaju, ali trenutno ne pronalazite ni resenje.
Sugestija: Izbegavajte neporne situacije koje Vas psiholoski uznemiravaju.

Lav (21.07 - 21.08)
Ocekujete pozitivan odgovor za nastavak poslovne saradnje. Medjutim, novi dogadjaji se komplikuju mimo Vase volje. Potrebno je da tacno procenite, do koje mere ste spremni da ispunite necije zahteve. Prati Vas pomalo los ljubavni dijalog. Potrudite se da smirite voljenu osobu umesto da situaciju dovodite do novog emotivnog »usijanja«, zbog cega oboje mozete samo zazaliti.
Sugestija: Izbegavajte lose navike i drustvo koje Vas iritira.

Devica (22.08 - 22.09)
Novi dogadjaji na poslovnoj sceni menjaju ustaljeni ritam ili pravila ponasanja u odnosu sa saradnicima. Nedostaju Vam oprez, postupnost i strpljenje, kao glavni aduti koje vesto koristite u poslovnim pregovorima. Zaneti ste pomalo ruzicastom slikom i imate velika emotivna ocekivanja. Nema razloga za preteranim eksponiranjem u nepoznatom drustvu i ako ne postoji dobar povod.
Sugestija: Vazno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu enegiju.

Vaga (23.09 - 22.10)
Neko Vam indirektno daje do znanja, da Vasa uloga nije od posebnog znacaja u poslovnoj saradnji. Ukoliko ne mozete da ostvarite zadovoljavajuci nivo u komunikaciji i pregovorima sa saradnicima, posvetite paznju samostalnim poslovima. Nema potrebe da smisljate nove izgovore koji mogu da Vas predstave u pogresnom svetlu pred bliskom osobom, jer ne moze uvek da razme Vase namere.
Sugestija: Obratite paznju na zdraviji nacin ishrane.

Skorpija (23.10 - 22.11)
Novi dogadjaji na poslovnoj sceni zahtevaju blic procenu i brzo prilagodjavanje. Optereceni ste razlicitim obavezama i faktorom neizvesnosti. Postoje utvrdjena pravila, moguce je da improvizujete samo do odredjene granice. Planirajte neku omiljenu zabavu ili novi ljubavni susret. Neko Vas podstice na dobro raspolozenje i na emotivnu inicijativu koju treba da prihvatite.
Sugestija: Potrudite se da ulepsate svoje raspolozenje.

Strelac (23.11 - 20.12)
Ukoliko ste zainteresovani za nove poslovne izazove, potreban Vam je dobra procena. Upotrebite »moc sugestije« kada pregovarate sa poslovnim partnerima. Postoje situacije koje zahtevaju veliki mentalni napor i prilagodjavanje. Osmislite dobar plan i originalan nastup koji treba da zadovolji blisku osobu u skladu sa ulogom koju imate. Vazno je da napravite dobar izbor u svakom pogledu.
Sugestija: Podsticite kod sebe dobro raspolozenje.

Jarac (21.12 - 19.01)
Suocavate se sa novim i napornim obavezama, vazno je da uticete na necije misljenje kako biste ubrzali zajednicku akciju. Odlaganjem svojih obaveza ne mozete dobiti nikakvu korist, pokrenite inicijativu. Ocekuje Vas prijatno iznenadjenje u susretu sa bliskom osobom. Potrudite se da uzvratite na slican nacin, budite dovoljno mastoviti kako biste imali neki novi i ugodan dozivljaj.
Sugestija: Prijace Vam izlazak ili boravak u prirodi.

Vodolija (20.01 - 18.02)
Izbegavajte sporedne obaveze koje Vas nepotrebno zamaraju. Usmerite svoju paznju na prioritetna pitanja, a ostalo prepustite bliskim saradnicima. Uvek postoje iskusni saradnici koji nude korisna resenja. U susretu sa voljenom osobom postavljate uslove koji nailaze na nerazumevanje ili na negativan ton. Prizeljkujete vise, nego sto je mozda u ovom trenutku moguce i da dobijete.
Sugestija: Delujete uznemireno i zabrinuto, opustite se.

Ribe (19.02 - 20.03)
Svoje poslovne planove ne mozete da ostvarite bez necijeg posredovanja, potrebno Vam je »zeleno svetlo« ili saradnicka podrska. Ukoliko ste dovoljno razumni, prihvatite korisnu sugestiju i ugledajte se na jednu uspesnu osobu. Nema potrebe da se sukobljavate sa bliskom osobom oko nekih sitnica. Emotivne nesuglasice nisu toliko znacajne da bi preterano uticale na nove dogadjaje.
Sugestija: Obratite paznju na zdraviji nacin ishrane.

Pretraga
Bolje je živeti sramno nego umreti slavno.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi