Zavera ćutanja

Zavera ćutanja

(en: Zavera ćutanja)

Zanr: Drama

Originalni naziv: Bond of Silence

Uloge: Kim Raver, Greg Grunberg, Charlie McDermott

Režija: Peter Werner

Udovičin oproštaj. Ubičino pokajanje. “Zavera ćutanja” je istinita priča o šokantnom ubistvu i neverovatnoj povezanosti koju je prouzrokovalo. Kejti i Bob imaju savršen život u malom gradu u kome se svi znaju. On je renomirani advokat, poznati sportista. A ona tek što je rodila blizance. Novogodišnje veče. Tinejdžeri slave u susednoj kući. Uvek dobar komšija, Bob odlazi da ih prekine. Dolazi do sukoba. Odjednom, on je mrtav. Tinejdžeri ćute.

Mediji se uključuju. Naslovi prosto urlaju. Kejti je u potrazi za odgovorima. Ali niko ne progovara. Zavera ćutanja vlada gradićem. U tajnoj akciji, policija hapsi nekoga. Rajan, popularan dečak, pokušava da ostane hladnokrvan, ali je breme onoga što je uradio, preteško. Po savetu advokata Rajan se izjašnjava nevinim. A onda se sreće sa Kejti.

Iako bi Kejti trebalo da bude samo supruga u žalosti, ona postaje i majka koja ima razumevanja. Umesto da osuđuje, ona sluša. Umesto da optužuje, ona teši. I Rajan joj priča o onome što se zapravo, dogodilo. Korak po korak. Na sudu, Rajan se izjašnjava krivim. Okreće se ka Kejti. Pogled koji razmenjuju sastoji se od saosećanja i zajedničkog gubitka. Kejti moli za blažu kaznu čime nešto što je mogao biti užasan završetak, pretvara u obećavajući početak.Preuzmi film!

Triler: Zavera ćutanja


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Zavera ćutanja, Besplatno Zavera ćutanja, Gledaj online Zavera ćutanja, Besplatno Zavera ćutanja
Pretraga
Kada školski učitelj sjedini ljubav prema poslu i prema učenicima, on je savršen učitelj.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi