Rok barka

Rok barka

(en: Rok barka)

Zanr: Komedija

Originalni naziv: The boat that rocked

Uloge: Philip Seymour Hoffman, Bill Nighy, Nick Frost

Režija: Richard Curtis

Istinita priča o grupi buntovnih britanskih radio di-džejeva iz 1960-ih, koji su puštali rok i pop muziku s brodića na moru, direktno se suprotstavljajući vladi. Piratski radio puštao je muziku koja je definisala jednu generaciju.

Karl je nedavno izbačen iz škole i majka ga je poslala kod kuma Kventina da nađe svoj životni put. Međutim, Kventin je gazda Rok radija, piratske radio stanice u sred Severnog mora, u kojoj radi eklektična ekipa rokenrol di-džejeva.

Piratska stanica je trn u oku ministra Dormandija, koji je željan krvi ovih odmetnika od zakona. U eri u kojoj se u zagušljivim hodnicima moći guši sve što nagoveštava mladalački bunt, Dormandi vidi priliku da ostvari politički cilj.

Donosi se Zakon o pomorskim prekršajima u emitovanju programa, u pokušaju da se pirati stave van zakona i da se njihov opasni uticaj na stanovništvo reši jednom zauvek. Kao rezultat, nastaje bukvalna oluja na otvorenom moru.

Pošto je Rok radio ugrožen, njegovi odani obožavaoci se organizuju i sa sto čamaca izvode epsko spašavanje svojih di-džej heroja u epskom stilu bitke kod Denkerka.Preuzmi film!

Triler: Rok barka


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Rok barka, Besplatno Rok barka, Gledaj online Rok barka, Besplatno Rok barka
Pretraga
Ja sam onaj koji mora da umre kad dođe vreme za umiranje i zato me pustite da živim onako kako želim.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi