MR 73

MR 73

(en: MR 73)

Zanr: Kriminalistički

Originalni naziv: MR 73

Uloge: Daniel Auteuil, Olivia Bonamy, Catherine Marchal, Francis Renaud, Gérald Laroche, Guy Lecluyse

Režija: Olivier Marchal

Mračna kriminalistička drama o policajacu koji mora da zanemari svoje demone kako bi uhvatio onog pravog - serijskog ubicu.

Šarl Subra je okoreli kriminalac kome se nakon dvadeset i pet godina zatvora smeši uslovna sloboda. Osuđen je zbog silovanja i ubistva i sada je uspeo da uveri odbor za pomilovanje da se istinski kaje i da želi da se iskupi.

Kada Žastin čuje da se Šarl sprema da izađe na slobodu, piše mu pismo u kom mu detaljno objašnjava zašto bi trebalo da ostane iza rešetaka. Naime, Šarl je ubio Žastinine roditelje pred njenim očima, pre više od dvadeset godina. Uskoro Šarla puštaju na slobodu i brzo postaje jasno da je čitava njegova priča bila velika laž, te da još uvek poseduje instinkt i želju za ubijanjem… Prva na listi mu je upravo Žastin.

Lui Šnajder je policajac koji je uhapsio Šarla i on je jedan od onih koji ne veruju da se Šarl imalo promenio. Nakon što Žastin stupi s njim u kontakt, on odlučuje da joj pomogne i zaštiti je od pomahnitalog manijaka. Međutim, nije ni on više onaj stari – nenadana smrt žene i deteta duboko ga je pogodila, pa utehu i izlaz traži u piću, a tu je i novi serijski ubica koji teroriše Marselj. Lui izgleda zapušteno i slomljeno, a njegova psiha je samo nešto stabilnija od one serijskog ubice. Ogorčen na svet, počinje da preispituje i sumnja u sebe. Da li je on pravi čovek u kog Žastin treba da se pouzda, hoće li moći da potisne svoje probleme i ima li ono što je potrebno da se uhvati serijski ubica - samo su neka od pitanja s kojima mora da se suoči.Preuzmi film!

Triler: MR 73


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online MR 73, Besplatno MR 73, Gledaj online MR 73, Besplatno MR 73
Pretraga
Kralj je čovek koji može.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi