Krugovi života

Krugovi života

(en: Roll Bounce)

Zanr: Muzički

Originalni naziv: Roll Bounce

Uloge: Bow Wow, Brandon T. Jackson, Marcus T. Paulk, Rick Gonzalez, Khleo Thomas

Režija: Malcolm D. Lee

Sa puno klasicnih soul numera, neverovatnih poduhvata skejtera i sa nezaboravnom ljubavnom pricom parova na rolerima, Skok na rolerima nudi nam zarazan i zabavan put u svet u kojem, kada se svetla pogase i kada muzika postane glasna, možeš da se odkotrljaš bilo kuda.

Sve pocinje sa Ksavijerom Smitom (Bau Vau), takodje poznatim kao Iks, mladim rolerskim magom koji je nekada, zajedno sa svojom ekipom, suvereno vladao njihovom arenom južne strane Cikaga, zvanom Palisad Gardens. Ali kada se zatvori njihovo omiljeno sastajalište, taj dogadjaj ce oznaciti kraj jedne epohe i pocetak druge u kojoj momci pocinju da zalaze u nepoznate teritorije: iz šminkerske severne strane, iz arene Svitvoters, dolaze ugladjeni i imucni momci na rolerima i divne devojke u kratkim šortsevima.

Za Iksa i njegove prijatelje, Svitvoter je hrabri novi svet koji im pruža mogucnost da ostvare jedan nemoguc san: da pobede na godišnjem takmicenju skejtera. To za Iksa nije samo prilika da se kuci vrati sa trofejem - za njega je to prilika da ostvari svoje potencijale koje je njegova majka uvek u njemu prepoznavala, i da dokaže sopstvenu vrednost. Sada, kada naoštreni skejteri južne strane žele da stignu Svitvotersovog najveceg šampiona - super finog skejterskog boga koji se zove Slatki (Vesli Džonatan) - morace da se klizaju, skacu, ljuljaju... i da usput pronadju svoj pravi ritam.Preuzmi film!

Triler: Krugovi života


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Krugovi života, Besplatno Krugovi života, Gledaj online Roll Bounce, Besplatno Roll Bounce
Pretraga
Finansije su umetnost koja čini da novac ide iz ruke u ruku sve dok se u jednom trenutku ne izgubi.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi