Pretežno sunčano

Pretežno sunčano

(en: Le bruit des gens autour)

Zanr: Ljubavni

Originalni naziv: Le bruit des gens autour

Uloge: Bruno Todeschini, Linh Dan Pham, Emma de Caunes

Režija: Diastème

Priča se vrti oko glumačkog para koji je upravo raskinuo, a igra uloge dvoje strasnih ljubavnika, oko mladog pevača sa samoubilačkim sklonostima, oko depresivnog pisca, tiranskog plesača, nevaspitanog tehničara i ludog posetioca.

Avinjonski festival – leto. Prvo, tu su Mod i Aleks koji su upravo raskinuli, ali na sceni moraju da se pretvaraju da su ludo zaljubljeni jedno u drugo.

Zatim je tu i pisac njihovog komada, Ričard, koji bi mogao da počne da se zaljubljuje u Lenu, ali još uvek žali sa svojom izgubljenom ženom. I Lena pati za svojim bivšim, samo što ne može da se seti zašto ga je ostavila. Zato na sceni peva bluz sa Luiz, koja je možda malo zaljubljena u njenog ton-majstora.

A tu je i čuvena plesačica Kejt koja spava sa svojim asistentom Markom, koji je oduvek više voleo muškarce. A jesmo li vam rekli da su plesačica Kejt i glumica Mod prijateljice i da bi volele da sve pozovu na žurku?Preuzmi film!

Triler: Pretežno sunčano


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Pretežno sunčano, Besplatno Pretežno sunčano, Gledaj online Le bruit des gens autour, Besplatno Le bruit des gens autour
Pretraga
Retko koji čovek ima i sreću i znanje.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi