Pretežno sunčano

Pretežno sunčano

(en: Le bruit des gens autour)

Zanr: Ljubavni

Originalni naziv: Le bruit des gens autour

Uloge: Bruno Todeschini, Linh Dan Pham, Emma de Caunes

Režija: Diastème

Priča se vrti oko glumačkog para koji je upravo raskinuo, a igra uloge dvoje strasnih ljubavnika, oko mladog pevača sa samoubilačkim sklonostima, oko depresivnog pisca, tiranskog plesača, nevaspitanog tehničara i ludog posetioca.

Avinjonski festival – leto. Prvo, tu su Mod i Aleks koji su upravo raskinuli, ali na sceni moraju da se pretvaraju da su ludo zaljubljeni jedno u drugo.

Zatim je tu i pisac njihovog komada, Ričard, koji bi mogao da počne da se zaljubljuje u Lenu, ali još uvek žali sa svojom izgubljenom ženom. I Lena pati za svojim bivšim, samo što ne može da se seti zašto ga je ostavila. Zato na sceni peva bluz sa Luiz, koja je možda malo zaljubljena u njenog ton-majstora.

A tu je i čuvena plesačica Kejt koja spava sa svojim asistentom Markom, koji je oduvek više voleo muškarce. A jesmo li vam rekli da su plesačica Kejt i glumica Mod prijateljice i da bi volele da sve pozovu na žurku?Preuzmi film!

Triler: Pretežno sunčano


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Pretežno sunčano, Besplatno Pretežno sunčano, Gledaj online Le bruit des gens autour, Besplatno Le bruit des gens autour
Pretraga
Lepa je svaka žena osim one koja misli da to jeste i one koja misli da to nije.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi