Porko Roso

Porko Roso

(en: Kurenai no buta)

Zanr: Crtani

Originalni naziv: Kurenai no buta

Uloge: Shûichirô Moriyama, Tokiko Kato, Sanshi Katsura, Greg Ellis, Tsunehiko Kamijô

Režija: Hayao Miyazaki

Ovo je avantura koja se odigrava visoko na nebu.

Njen glavi junak je jedinstveni lovac na ucene Marko "Porko" Roso, vrhunski pilot i heroj iz Prvog svetskog rata koga je pogodila tajanstvena kletva. Naime, njegovo nekada zavodničko lice sada ima sve karakteristike prave svinje! Porko je zaljubljen u Džinu koja vodi mali klub na obali, i čija su trojica muževa poginula u ratu.

Kada Porkovi podvizi na nebu onemoguće pokušaje nebeskih gusara u Jadranskom moru da se domognu blaga, oni unajmljuju Kertisa, potplaćenog pilota koji ima zadatak da ubije Porka… Donald Kertis je puca i obora Porkov avion. Kako bi popravio avion, Porko kreće u Milano kod svog prijatelja, mehaničara Pikola, čija kćerka Fio odlučuje da pobegne sa njim od italijanske policije. Kada se ona i Porko vrate na njegovo tajno ostrvo, napadaju ih gusari. Međutim, Fio uspeva da ih nagovori na opkladu - ako Porko u dvoboju uspe da pobedi Donalda oni su slobodni, ako izgubi, ostaju zarobljeni. Porko smatra da opklada nije dobra ideja, ali ipak pristaje na nju...Preuzmi film!

Triler: Porko Roso


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Porko Roso, Besplatno Porko Roso, Gledaj online Kurenai no buta, Besplatno Kurenai no buta
Pretraga
Neporočna mladost vodi u raskalašnu starost. Lakše je odoleti nečemu što nam je dobro poznato nego onome o čemu smo maštali.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi