Soba za posete

Soba za posete

(en: Vorbitor)

Zanr: Dokumentarni

Originalni naziv: Vorbitor

Režija: Radu Muntean, Alexandru Baciu

Rumunski zatvorski sistem od 2006. godine dozvoljava brakove ljudima koji su osuđeni na zatvorske kazne. Mnogi zatvorenici nastavljaju da održavaju veze koje su od ranije imali s ljudima koji žive van zatvorskih zidina.

Ali postoji i posebna kategorija ljudi koji pronađu svoje životne partnere tokom služenja zatvorske kazne. To su ili osobe koje žive van zatvora ili su, kao i oni, osobe koje služe zatvorsku kaznu. Naša namera je bila da razgovaramo s ljudima koji su se našli u posebnoj situaciji ili im je uskraćena sloboda, kojima ljubav postaje zamena za slobodu i predstavlja možda jedinu nadu u bolju budućnost.

Adi i Ana su započeli vezu pošto ju je Adi video na fotografiji koju je dobio njegov cimer iz ćelije. To je bilo dovoljno da započnu dugu razmenu pisama, da bi na kraju tužili jedno drugo iz fiktivnih razloga. Pravni sistem mora ozbiljno da shvati njihove navode i pokuša da ih dokaže.

Mihaj je video Evu na televiziji i insistirao da se sastanu. Ispričali su jedno drugom svoje životne priče, izjavili ljubav jedno drugom i planiraju da se venčaju iako se nikad nisu videli licem u lice.

Kristina i Konstantin Baron prethodne dve godine su bili u burnoj vezi. Upoznali su se u zatvoru na predstavi, venčali se, svađali se putem pisama i bili blizu razvodu, iako su u različitim zatvorima i viđali su se samo tokom bračnih poseta.

Ovaj film rađen je kao serija intervjua u kojima različiti parovi pričaju svoje ljubavne priče, ponovo potvrđuju svoju ljubav i iznose planove za budućnost.Preuzmi film!

Triler: Soba za posete


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Soba za posete, Besplatno Soba za posete, Gledaj online Vorbitor, Besplatno Vorbitor
Pretraga
Samo je jedna stvar na svetu gora od ogovaranja - ne biti ogovaran.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi