Planeta tame

Planeta tame

(en: Pitch Black)

Zanr: SF

Originalni naziv: Pitch Black

Uloge: Vin Diesel, Cole Hauser, Radha Mitchell, Keith David, Lewis Fitz-Gerald

Režija: David Twohy

Svemirski brod koji prevozi putnike oštecen je i mladi navigator Kerolin Fraj prisiljena je da ga spusti na nepoznatu nenastanjenu planetu. Mnogi su poginuli tokom spuštanja - svi članovi posade, osim Kerolin, i deo putnika.

Od preživelih ostali su policajac Džons i kriminalac kog privodi, ubica Ridik, zatim četiri mlada hodočasnika i njihov verski učitelj, odbegla tinejdžerka Džek, bračni par geologa Zeke i Caza, i sebični trgovac umetničkim predmetima Paris koji sa sobom ima vrlo mnogo likera od grožda.

Na sablasnoj planeti, spaljenoj žestokim suncem, preživeli nalaze grozan pejzaž pun šiljaka nalik drveću i gomilu neidentifikovanih kostiju. Tu je i napušteno naselje. Mogu se naći neke lične stvari nestalih stanovnika i mala svemirska letelica. Kopajuci grob za poginule, Zeke nalazi prolaz u pećinu i ulazi u dubinu obavijenu tamom.

Čuju se njegovi krici i posle ga nalaze mrtvog, rasporene utrobe. Planetu ubrzo prekriva mrak i pojavljuju se jeziva mesožderska čudovišta. Jedini način da im se odupru je svetlost. Ona se polako gase...Preuzmi film!

Triler: Planeta tame


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Planeta tame, Besplatno Planeta tame, Gledaj online Pitch Black, Besplatno Pitch Black
Pretraga
Radost je osetljiva kao kap rose: dok se smeje, već umire. Ali je jad jak i žilav.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi