Planeta tame

Planeta tame

(en: Pitch Black)

Zanr: SF

Originalni naziv: Pitch Black

Uloge: Vin Diesel, Cole Hauser, Radha Mitchell, Keith David, Lewis Fitz-Gerald

Režija: David Twohy

Svemirski brod koji prevozi putnike oštecen je i mladi navigator Kerolin Fraj prisiljena je da ga spusti na nepoznatu nenastanjenu planetu. Mnogi su poginuli tokom spuštanja - svi članovi posade, osim Kerolin, i deo putnika.

Od preživelih ostali su policajac Džons i kriminalac kog privodi, ubica Ridik, zatim četiri mlada hodočasnika i njihov verski učitelj, odbegla tinejdžerka Džek, bračni par geologa Zeke i Caza, i sebični trgovac umetničkim predmetima Paris koji sa sobom ima vrlo mnogo likera od grožda.

Na sablasnoj planeti, spaljenoj žestokim suncem, preživeli nalaze grozan pejzaž pun šiljaka nalik drveću i gomilu neidentifikovanih kostiju. Tu je i napušteno naselje. Mogu se naći neke lične stvari nestalih stanovnika i mala svemirska letelica. Kopajuci grob za poginule, Zeke nalazi prolaz u pećinu i ulazi u dubinu obavijenu tamom.

Čuju se njegovi krici i posle ga nalaze mrtvog, rasporene utrobe. Planetu ubrzo prekriva mrak i pojavljuju se jeziva mesožderska čudovišta. Jedini način da im se odupru je svetlost. Ona se polako gase...Preuzmi film!

Triler: Planeta tame


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Planeta tame, Besplatno Planeta tame, Gledaj online Pitch Black, Besplatno Pitch Black
Pretraga
Plašim se jedino besmrtnosti duše. Znam da moram umreti, ali bih voleo da umrem potpuno.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi