Lajmska bolest

Lajmska bolest

(en: Lajmska bolest)

Zanr: Komedija

Originalni naziv: Lymelife

Uloge: Rory Culkin, Alec Baldwin, Jill Hennessy, Emma Roberts, Timothy Hutton

Režija: Derick Martini

Film „Lajmska bolest“ je priča o mračnoj strani raja u predgrađu i o gubitku nevinosti, koja se fokusira na dve veoma problematične i disfunkcionalne porodice krajem 1970-ih.

Film govori o neobičnom, osetljivom 15-ogodišnjaku, Skotu Bartletu, čiji se porodični život okreće naglavačke nakon što epidemija lajmske bolesti pogodi zajednicu, šireći zarazu i paranoju. Skotovi roditelji – otac Miki koji je zainteresovan samo za posao i previše zaštitnički nastrojena majka Brenda - nalaze se na ivici razvoda, dok se njegov brat Džim sprema da krene u rat.

Da sve bude još komplikovanije, Skot je zaljubljen u svoju prvu komšinicu, Adrijanu Breg. Čini se kao da je Adrijana jedina osoba na svetu koja razume Skota i to zahvaljujući njenoj podjednako problematičnoj, ali manje imućnoj porodici, uključujući i krutu majku Melisu, koja ima ne toliko tajnu aferu i oca, Čarlija koji polako podleže posledicama lajmske bolesti.

Istovremeno veoma duhovit i izuzetno dirljiv, film „Lajmska bolest“ pruža prikaz prve ljubavi i porodičnih dešavanje u vreme drastičnih ekonomskih i kulturnih promena.Preuzmi film!

Triler: Lajmska bolest


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Lajmska bolest, Besplatno Lajmska bolest, Gledaj online Lajmska bolest, Besplatno Lajmska bolest
Pretraga
Nije istina da vlast kvari ljude. Ako se domognu vlasti, kvare je i budale.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi