Nema zemlje za starce

Nema zemlje za starce

(en: No Country for Old Men)

Zanr: Kriminalistički

Originalni naziv: No Country for Old Men

Uloge: Tommy Lee Jones, Javier Bardem, Josh Brolin, Woody Harrelson, Kelly Macdonald, Garret Dillahunt

Režija: Ethan Coen, Joel Coen

Ovaj film priznatih reditelja Itana i Džoela Koena apsolutni je pobednik dodele Oskara. Bio je nominovan u osam kategorija, a nagrađen je sa četiri statuete i to za najbolju režiju, film, scenario i najbolju sporednu ulogu. Film je nastao na osnovu istoimenog romana Kormaka Mekartija o običnom čoveku koji će sticajem okolnosti upasti u nezavidnu situaciju dok tri čoveka ukrštaju puteve u pustinji na Zapadnom Teksasu.

Kada vijetnamski veteran slučajno nađe dva miliona dolara, njegova odluka da pobegne sa novcem izazvaće niz nasilnih reakcija. Levlin Mos je upravo došao u posed nečega što mu može promeniti život. Pošto je otkrio izrešetan kombi okružen telima poginulih telohranitelja, Mos u vozilu otkriva i dva miliona dolara u gotovini i veliku količinu heroina. Kasnije, kad misteriozni ubica koji naprasno odlučuje o sudbini svojih žrtava krene u poteru sa Mosom, razočarani šerif Bel pokušava da spreči nasilje koje se širi na sve delove nekada usamljenog gradića...Preuzmi film!

Triler: Nema zemlje za starce


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Nema zemlje za starce, Besplatno Nema zemlje za starce, Gledaj online No Country for Old Men, Besplatno No Country for Old Men
Pretraga
Kralj je čovek koji može.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi