Minut do dvanaest

Minut do dvanaest

(en: 11:59)

Zanr: SF

Originalni naziv: 11:59

Uloge: Raymond Andrew Bailey, Laura Fuller, Megan Heffernan

Režija: Jamin Winans

Iscrpljen i umoran novinski fotoreporter, Aron Doerti budi se usred nedođije...

On mora da pokuša da sklopi kockice događaja iz protekla 24 sata. Postavlja se pitanje da li su se ta poslednja 24 sata zaista i dogodila? Ponedeljak noć: 11:59 - nakon što je upravo objavio nacionalnu vest godine, Aronova karijera je u usponu. Međutim, nakon noći proslave i pića, Aron gubi svest i budi se u polju usred nedođije.

Kada konačno uspe da se vrati u grad, otkriva da je, na užas svog šefa, bio odsutan čitav dan! Takođe saznaje da je osumnjičeni za ubistvo dvoje dece, koji je zahvaljujući Aronovom tekstu bio uhapšen, sada ubijen.

Boreći se da sačuva i svoju karijeru i zdrav razum, Aron konačno otkriva da je uhapšen pogrešan čovek, dok je naknadno ubistvo ovog nevinog čoveka sve vreme bilo planirano. Što je još gore, Aron počinje da veruje da je njegova TV mreža uključena u ovu zaveru fabrikovanjem priče za javnost.

Sreda noć: 11:59 - Aron se sprema da pozove svoju partnerku, reporterku Lizu Vinders i ispriča joj sve o zaveri. Međutim, pre nego što to učini, Aron ponovo gubi svest i budi se u istom polju. Ponovo uspeva da se vrati u grad samo da bi shvatio da se ovoga puta vratio u prethodni dan!Preuzmi film!

Triler: Minut do dvanaest


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Minut do dvanaest, Besplatno Minut do dvanaest, Gledaj online 11:59, Besplatno 11:59
Pretraga
Čudesna stvar: prvi znak istinske ljubavi kod mladića je stid, a kod devojke smelost.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi