Horda

Horda

(en: La horde (The horde))

Zanr: Horor

Originalni naziv: La horde (The horde)

Uloge: Claude Perron, Jean-Pierre Martins, Eriq Ebouaney

Režija: Yannick Dahan, Benjamin Rocher

U ovom francuskom hororu nabijenom akcijom, policija traga za krvožednim kriminalcima, ali se umesto sa njima sukobljava sa zombijima. Frenk Himenez je pariški policajac koji se nosi sa smrću svog partnera Matijasa Rivoalena.

Himenez sumnja da ga je ubila banda nemilosrdnih gangstera koju predvode braća Markidi, Adeval i Bola koji operišu iz ruinirane zgrade na obodu grada. I Rivoalenova žena je uverena da su Markidijevi izvršili ubistvo, te Himenez okuplja nekolicinu svojih kolega da bi sproveo ličnu pravdu nad gangsterima.

Uz pomoć žene policajca, koja je imala aferu sa pokojnim Rivoalenom, Aurore i sa još dva policajca, Usemom i Tonijem, Himenez planira upad kod Markidijevih. Ipak, kada policajci krenu u svoj osvetnički napad, srešće se sa nečim što nisu nikako mogli da predvide – hordom zombija koja je zauzela čitav ruinirani kraj. Tako se njihova želja za osvetom preminulog partnera pretvara u spašavanje sopstvenih života.

Ovo je prvi dugometražni film reditelja Janika Dahana i Benjamina Rošera, a jedan od producenata filma je i kultni evropskiautor horora Ksavijer Žans.



Preuzmi film!

Triler: Horda


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Horda, Besplatno Horda, Gledaj online La horde (The horde), Besplatno La horde (The horde)
Pretraga
Prijateljstvo je ugovor kojim se obavezujemo da pružamo male usluge u zamenu za velike.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?







Rezultati | Sve ankete
Linkovi