Divlja vožnja 2

Divlja vožnja 2

(en: Joy Ride 2: Dead Ahead)

Zanr: Kriminalistički

Originalni naziv: Joy Ride 2: Dead Ahead

Uloge: Nicki Aycox, Nick Zano, Laura Jordan, Kyle Schmid, Mark Gibbon, Krystal Vrba

Režija: Louis Morneau

Film „Divlja vožnja 2“, nastavak je mračnog trilera iz 2001. godine u kome večiti ubica, Rasti Nejl, ponovo napada. A ovog puta, ako je to uopšte moguće, sumanuti kamiondžija ima još mračnije i surovije namere.

Melisa, njen verenik Bobi, njena sestra Kajla i Kajlin novi momak Nik, kojeg je upoznala preko interneta, odlučuju da krenu za Las Vegas da proslave veridbu Melise i Bobija. Ali kada im se na usamljenom pustinjskom putu kola upale, a mobilni telefoni ostanu bez dometa, moraće pešice da potraže pomoć.

Naići će na usamljenu farmu gde, začudo, u štali otkrivaju mali stari auto u savršenom stanju. Sa namerom da kasnije vrate auto u štalu, njih četvoro sedaju u old tajmera i kreću ka najbližem gradu.

Pre nego što i postanu toga svesni naći će se do grla u problemu – u bolesnoj, surovoj vožnji ka vratima pakla.Preuzmi film!

Triler: Divlja vožnja 2


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Divlja vožnja 2, Besplatno Divlja vožnja 2, Gledaj online Joy Ride 2: Dead Ahead, Besplatno Joy Ride 2: Dead Ahead
Pretraga
Bog je prijatelj tišine: pogledajte kako priroda - drveće, trava, cveće - rastu u tišini. Potrebna nam je tišina da bismo mogli da dotaknemo duše.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi