Ledeni vetar

Ledeni vetar

(en: Wind Chill)

Zanr: Horor

Originalni naziv: Wind Chill

Uloge: Martin Donovan, Emily Blunt, Ashton Holmes

Režija: Gregory Jacobs

Dva studenta putuju kući da bi tamo proveli praznike, ali auto im se kvari na usamljenom delu puta i tako postaju meta zlonamernih duhova ostalih putnika koji su umrli upravo na tom putu. Sve što je ona želela je da se vrati kući u Delaver preko praznika. Iako njen kolega sa predavanja ima ispravan auto i rado se nudi da je odveze, ubrzo postaje jasno da joj se momak divi iz daljine čitavog semestra.

Nakon višečasovnog putovanja po usamljenom i snegom zatrpanom putu, nakon jedne pogrešne prečice par će sleteti s puta zbog drugog auta i završiti u velikom snežnom nanosu. Zaglavljeni u zoni u kojoj mobilni nema signal, bez hrane i grejanja, par postepeno počinje da sumnja da nisu sami u ovom lepom, ali zlokobnom predelu.

Nakon što im susret sa zlonamernim policajcem pruži malo nade u spas, serija zastrašujućih stvorenja počinje da se pojavljuje iz ledenog okruženja sugerišući da ovo dvoje studenata nisu jedini koji su se suočili sa borbom na život i smrt na ovoj opasnoj deonici puta.Preuzmi film!

Triler: Ledeni vetar


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Ledeni vetar, Besplatno Ledeni vetar, Gledaj online Wind Chill, Besplatno Wind Chill
Pretraga
Nada je uglavnom loš vodič, mada je dobar drug na putu.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi