San letnje noći

San letnje noći

(en: A Midsummer Night's Dream)

Zanr: Drama

Originalni naziv: A Midsummer Night's Dream

Uloge: Kevin Kline, Sophie Marceau, Michelle Pfeiffer

Režija: Michael Hoffman

Radnja njegove interpretacije Sna letnje noci premeštena je u Toskanu na prelasku u XX vek, dok se, kako smrtnici tako i vilinska bica, suocavaju sa bezbrojnim ljubavnim problemima. Vojvoda Tezej sprema se za vencanje sa hipolitom, i deli savete Egeju.

Medjutim, Hermija želi da pobegne sa svojom pravom ljubavlju, Lisandrom, dok je njena najbolja prijateljica Helena ludo zaljubljena u Demetra. Za to vreme, šumske vile i vilenjaci svedoci su ovih ljubavnih zavrzlama.

Đavolak im daje ljubavni napitak koji pravi zbrku medju vec ionako zbunjenim ljubavnicima, dok kraljica vila, Titanija, i njen kralj Oberon, moraju da se suoce sa grupom nesrecnih glumaca koji svoj komad isprobavaju u šumi...Preuzmi film!

Triler: San letnje noći


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online San letnje noći, Besplatno San letnje noći, Gledaj online A Midsummer Night's Dream, Besplatno A Midsummer Night's Dream
Pretraga
Kada se čovek upita šta je akcija, može da zaključi samo to da nije čovek od akcije. Akcija je manjak ravnoteže. Da biste stupili u akciju, morate da se ponašate kao ludak. Razuman i osećajan čovek zadovoljava se razmišljanjem.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi