Džoni Mnemonik

Džoni Mnemonik

(en: Johnny Mnemonic)

Zanr: SF

Originalni naziv: Johnny Mnemonic

Uloge: Keanu Reeves, Dina Meyer, Ice-T, Takeshi Kitano, Dennis Akayama, Dolph Lundgren

Režija: Robert Longo

Godina je 2021. i polovina zemaljske populacije obolela je od bolesti poznate pod imenom sindrom slabljenja nerava (NAS). Džonija, mnemoničkog prenosioca podataka, korporacija Farmakom unajmljuje da prenese 320 gigabajta krucijalnih informacija na bezbedno. Dok su mu zapetama jakuze i pomahnitali kiborg, Džoni mora da isporuči podatke u roku od 24 sata ili umre.

U 21. veku najvrednije informacije prenose mnemonički kuriri kao što je to Džoni (Kijanu Rivz), kojeg angažuju da dostavi neprocenjive podatke paru naučnika, dezertera iz korporacije Farmakom. Ogromna arhiva je prevelika za mnemonički implant koji se nalazi u Džonijevom mozgu i mora da nađe tajnu pristupnu šifru da bi isporučio informacije ili umro. Ali preopterećenje podacima nije jedina stvar koja mu ugrožava život. Jakuze, najmoćnija svetska kriminalna organizacija radi za Farmakom i Takahaši (Takeši Kitano) unajmljuje surovog lovca na glave (Dolf Lundgren) da mu donese zaleđenu Džonijevu glavu. Sa čitavom vojskom profesionalnih ubica na svom tragu i trajnim oštećenjem mozga koje mu se približava, Džoni juri ne bi li sačuvao živu glavu.Preuzmi film!

Triler: Džoni Mnemonik


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Džoni Mnemonik, Besplatno Džoni Mnemonik, Gledaj online Johnny Mnemonic, Besplatno Johnny Mnemonic
Pretraga
Neko je, recimo, mlad, lep, bogat i cenjen, pa se pitamo, kad želimo da ocenimo njegovu sreću, da li je zbog toga i vedar. Ako je, naprotiv, vedar, sasvim je svejedno je li mlad ili star, uspravan ili grbav, siromašan ili bogat: on je srećan.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi