Džošua

Džošua

(en: Joshua)

Zanr: Horor

Originalni naziv: Joshua

Uloge: Sam Rockwell, Vera Farmiga, Celia Weston, Dallas Roberts, Michael McKean

Režija: George Ratliff

Ovo je priča o Bredu i Ebi Kern, savršenim roditeljima sa Menhetna iz savršenog stana u Menhetnu, čiji savršeni život počinje da puca nakon rođenja drugog deteta, kćerke Lili. Ubrzo pošto Lili stigne kući, mračna strana sina Džošue lagano počinje da izbija na površinu.

Na Menhetnu, uspešni berzanski posrednik Bred Kern i njegova lepa žena Ebi proslavljaju dolazak novorođene kćerke Lili u njihov otmeni stan sa Bredovom majkom Hejzel i Ebinim bratom, umetnikom Nedom Davidovim. Njihov izuzetno inteligentan i talentovani devetogodišnji sin Džošua se oseća zanemareno i ljubomoran je na Lili, pa pokušava da privuče dodatnu pažnju svojih roditelja i rođaka. Kada beba napuni devetnaest dana, počeće da plače bez prestanka i dovešće Ebi do nervnog sloma. U međuvremenu, umire porodični pas i Bred uzima odmor da bi ostao sa Lili i Džošuom. Kada Džošua ode u muzej sa bakom i Lili, Bred će slučajno pregledati snimak iz svoje video-kamere i zaključiće da Džošua tera Lili da plače. Bred hita u muzej, gde će ugledati Džošuu sa Hejzel na vrhu stepeništa.

U sledećem trenutku, videće Hejzel kako pada niz stepenice i gine. Bred će zaključiti da je Džošua gurnuo Hejzel i da povređuje Lili, ali dokazi otkrivaju sasvim drugačiju stvarnost.Preuzmi film!

Triler: Džošua


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Džošua, Besplatno Džošua, Gledaj online Joshua, Besplatno Joshua
Pretraga
Televizijski program u Americi je kao toster: pritisneš dugme i svaki put ispadne skoro isto...
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi