Glineni golubovi

Glineni golubovi

(en: Lions for Lambs)

Zanr: Drama

Originalni naziv: Lions for Lambs

Uloge: Robert Redford, Meryl Streep, Tom Cruise, Michael Peña, Andrew Garfield

Režija: Robert Redford

U režiji Oskarovca Roberta Redforda, ova priča počinje kada dvojica the odlučnih studenata univerziteta Vest Koust, Arian i Ernest, slede inspiraciju svog profesora idealiste, Dr. Malija, i pokušavaju da učine nešto važno sa svojim životima.

Ali kada njih dvojica donesu smelu odluku da se priključe borbama u Avganistanu, Mali je dirnut i uznemiren. Dok se Arian i Ernest bore da prežive na bojištu, oni postaju nit koja povezuje dve očajničke priče na suprotnim stranama u Americi. U Kaliforniji, doktor Mali pokušava da dopre do prviligevanog, ali nezadovljnog studenta koji je sušta suprotnosti Ariana i Ernesta.

U međuvremenu, u Vašingtonu, harizmatična predsednička nada senator Džesper Irving, se sprema da televizijskoj novinarki (Strip) ispriča senzacionalnu priču koja može uticati na sudbine Ariana i Ernesta. Dok na sve strane lete argumenti, uspomene i kuršumi, tri priče se vezuju još čvršće, otkrivajući kako su svi od ovi Amerikanci ostvario duboki uticaj, kako jedni na druge, tako i na čitav svetPreuzmi film!

Triler: Glineni golubovi


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Glineni golubovi, Besplatno Glineni golubovi, Gledaj online Lions for Lambs, Besplatno Lions for Lambs
Pretraga
Flertovati bez dubljih namera isto je, otprilike, kao planirati putovanje, a nemati prevoz.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi