Neprijatelj pred vratima

Neprijatelj pred vratima

(en: Enemy at the Gates)

Zanr: Drama

Originalni naziv: Enemy at the Gates

Uloge: Jude Law, Ed Harris, Rachel Weisz, Joseph Fiennes, Bob Hoskins, Ron Perlman, Eva Mattes

Režija: Jean-Jacques Annaud

Prekretnica u istoriji ratovanja 20. veka bila je bitka za Staljingrad u kojoj su Rusi u najkrvavijim okršajima tokom Drugog svetskog rata uspeli da poraze nemačke snage.

U centru pažnje su Vasili, vrsni strelac sa Urala koji 1942. godine biva prebačen u Staljingrad, i major Kunig, vrhunski nemački snajperista. Koning je odlučan u nameri da eliminiše svoje protivinike ne birajući sredstva, dok je u međuvremenu Vasili udružio snage sa Danilovim, mladim političarem koji je impresioniran Vasilijevom sposobnošću i nalazi način da mu podigne reputaciju u Sovjetskom savezu.

Međutim, i Vasili i Danilov će se zaljubiti u Tanju, jevrejku čije su roditelje zarobili Nemci, a nju primorali da zajedno sa vojnicima krene u snajpersku misiju. Zbog rivalstva koje se među njima rodilo, Danilov počinje da mrzi heroja koga je sam stvorio.

U međuvremenu Vasili je postao meta Kuniga, koji je zadužen da nađe i ubije Rusa. Dok ljudi u Staljingradu umiru u teškim mukama, dva čoveka, neprijatelja, preživljavaju svoj rat u samoći, boreći se jedan protiv drugog...



Preuzmi film!

Triler: Neprijatelj pred vratima


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Neprijatelj pred vratima, Besplatno Neprijatelj pred vratima, Gledaj online Enemy at the Gates, Besplatno Enemy at the Gates
Pretraga
Nikad ne razmišljaj o svojoj sreći, radi svoj posao!
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?







Rezultati | Sve ankete
Linkovi