Uspomene jednog begunca

Uspomene jednog begunca

(en: Fugitive Pieces)

Zanr: Drama

Originalni naziv: Fugitive Pieces

Uloge: Robbie Kay, Monika Schurmann, Nina Dobrev

Režija: Jeremy Podeswa

Atos je arheolog koji predvodi iskopavanje u okupiranoj Poljskoj. Kada Atos otkrije sedmogodišnjeg dečaka Jakoba kako se krije blizu njihovih iskopina, on odlučuje da ga odvede u Grčku i spasi ratnih strahota.

Međutim, uskoro nacisti prodiru do Grčke. Budući da je bio svedok brutalnog masakra svoje porodice od strane Hitlerovih ljudi, Jakob više od svega želi da sazna šta se dogodilo sa njegovom sestrom Belom, koja je nestala bez traga.

Po završetku rata, Atos i Jakob emigriraju u Toronto u nadi da će početi novi i bolji život. Ali posle detinjstva provedenog u ratnim uslovima, Jakob ne može da se oslobodi užasavajućih sećanja. Uz to, želja da sazna šta se dogodilo sa njegovom sestrom i dalje je prisutna.

Godinama kasnije, njegova prelepa supruga Aleks trudiće se na sve načine da pomogne Jakobu da zaboravi strahote koje je doživeo. Jer jedino ako uspe da se otrgne turobnim sećanjima, moći će da započne novi život.



Preuzmi film!

Triler: Uspomene jednog begunca


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Uspomene jednog begunca, Besplatno Uspomene jednog begunca, Gledaj online Fugitive Pieces, Besplatno Fugitive Pieces
Pretraga
Muzika je stvar duha, ali muzički biznis nije.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?







Rezultati | Sve ankete
Linkovi