Pravi surferi

Pravi surferi

(en: Surfs Up)

Zanr: Crtani

Originalni naziv: Surfs Up

Uloge: Shia LaBeouf, Jeff Bridges, Zooey Deschanel, Jon Heder, James Woods, Diedrich Bader

Režija: Ash Brannon, Chris Buck

Pravi surferi je animirana akciona komedija koja baca pogled iza kulisa visoko-oktanskog sveta takmičara u surfovanju. Film nam prikazuje lik tinejdžerskog Rokhoper pingvina Kodija Maverika, surfera u usponu, koji se prijavljuje na svoje prvo profesionalno takmičenje.

Praćen filmskom ekipom koja će dokumentovati njegova iskustva, Kodi napušta svoj dom i porodicu u Šiverpulu na Antarktiku i putuje na ostrvo Pen Gu na veliko memorijalno takmičenje u surfovanju Big Z. Kodi usput upoznaje surfera iz Šibojgana Pilence Džoa, čuvenog surferskog promotera Redžija Belafontea, skauta na talentovane surfere Majkija Ambrovica i produhovljenog spasioca Lani Alikai.

Svi oni prepoznaju Kodijevu strast prema surfovanju, iako na momente skreće s pravog puta. Kodi veruje da će mu pobeda doneti željeno divljenje i poštovanje, ali kada se neočekivano suoči sa starim i istrošenim surferom, Kodi počinje da otkriva svoj put, shvativši pritom da pravi pobednik nije uvek onaj ko prvi prođe kroz cilj.Preuzmi film!

Triler: Pravi surferi


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Pravi surferi, Besplatno Pravi surferi, Gledaj online Surfs Up, Besplatno Surfs Up
Pretraga
Rad stvara mnogo više sreće nego oprez.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi