Koko Šanel i Igor Stravinski

Koko Šanel i Igor Stravinski

(en: Coco Chanel & Igor Stravinsky)

Zanr: Drama

Originalni naziv: Coco Chanel & Igor Stravinsky

Uloge: Anna Mouglalis, Mads Mikkelsen, Elena Morozova

Režija: Jan Kounen

Iako Koko gaji duboka osećanja prema bogatom i zgodnom igraču pola Arturu-Boju Kapelu, ključno izvođenje "Posvećenja proleća" Igora Stravinskog izaziva u njoj oduševljenje.

Balet Stravinskog je divlji i primitivni napad na buržoaski ukus, prethodnica haosa koji će ugušiti Evropu, pa je stoga razumljivo što je premijerno izvođenje propraćeno zvižducima i negodovanjem publike.

Koko prepoznaje srodnu dušu ikonoklasta, jer i njena ideja ženske mode izaziva slična osećanja. Ubrzo po svršetku rata, njih dvoje se ponovo sreću.

Koko je sada bogata i uspešna, ali pogođena Bojevom smrću u saobraćajnoj nesreći. Igor, budući da je proglašen otpadnikom posle burne revolucije u rodnoj Rusiji, sada je izbeglica koji živi u egzilu u Parizu.

Pošto je čuveni Sergej Đagiljev upoznao Koko s Igorom, ona poziva kompozitora, njegovu ženu i njihovo četvoro dece u svoju novu vilu "Bel respiro" u Garšeu.

Sledi priča o uzajamnoj privlačnosti među dvoje umetnika, fino uravnotežena s odanošću i ljubavlju koju Stravinski oseća prema ženi i porodici.Preuzmi film!

Triler: Koko Šanel i Igor Stravinski


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Koko Šanel i Igor Stravinski, Besplatno Koko Šanel i Igor Stravinski, Gledaj online Coco Chanel & Igor Stravinsky, Besplatno Coco Chanel & Igor Stravinsky
Pretraga
Vladar koji hrani mudraca, a ne pita ga za savet, jednak je bogalju koji nema noge, ali ima konja za jahanje.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi