Između života i smrti

Između života i smrti

(en: Stay)

Zanr: Drama

Originalni naziv: Stay

Uloge: Ewan McGregor, Ryan Gosling, Kate Burton, Naomi Watts, Elizabeth Reaser

Režija: Marc Forster

Film Ostani je napeta priča o posvećenom njujorškom psihijatru Semu Fosteru i njegovom pokušaju da spreči tajanstvenog i čudnog mladog pacijenta koga je nasledio, Henrija Letama da izvrši planirano samoubistvo uoči svog 21. rođendana. Ali iza površinske priče leži nedokučivija i nadrealnija misterija: uticaj Henrijevog skrhanog poimanja realnosti na Sema. Sem sve dublje tone u mrežu Henrijevog života, i u lavirint njegove podsvesti, koja najpre utiče na Semovu vezu sa bivšom pacijentkinjom, umetnicom Lilom.

Ali uskoro Semova čvrsta veza sa racionalnim svetom počinje da popušta. Suočen sa sve nerealnijim susretima i Menhetnom koji je pretvoren u korenito izmenjeno poprište snova, Sem više ne može da razluči šta je stvarno a šta se zbiva samo u njegovoj glavi, niti gde počinje Henri a gde se završava. Ko je dakle taj Henri Latam i zbog čega tako duboko potresa Semov osećaj stvarnosti?

Dok odgovori na pitanja i neizvesni događaji simultano dovode priču do vrhunca na Bruklinskom mostu, Sem i publika su prinuđeni da se izbore sa teškim pitanjima o percepciji, svesti, opraštanju i najzad trenucima spasa. Uskoro postaje jasnije šta se dešava sa Semom, a Henri ne postoji u ovom svetu, već u mračnom stanju između života i smrti. Na mestu gde niko ne može dugo da opstane.Preuzmi film!

Triler: Između života i smrti


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Između života i smrti, Besplatno Između života i smrti, Gledaj online Stay, Besplatno Stay
Pretraga
Ne verujte mnogo rezultatima do kojih se došlo opitom, sve dok ih ne potvrdi teorija.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi