Rolingstonsi - večni sjaj

Rolingstonsi - večni sjaj

(en: Shine a Light)

Zanr: Dokumentarni

Originalni naziv: Shine a Light

Uloge: Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, Ron Wood, Darryl Jones, Chuck Leavell

Režija: Martin Scorsese

Fenomenalni muzički film Oskarom nagrađivanog režisera Martina Skorsezea Shine a Light pokazuje svet grupe Rolingstouns onakvim kakav nikad dosad nije viđen. Sniman u proslavljenom pozorištu Bikon u Njujorku u jesen 2006, Skorseze je u ovom ostvarenju okupio legendarnu ekipu kinematografa kako bi zajedno zabeležili sirovu energiju legendarnog benda.

Nakon što se bavio pitanjem karijera grupe i Bob Dilana u filmovima Poslednji valcer i Nema pravca kući: Bob Dilan, proslavljeni režiser Martin Skorseze svoju kameru usmerava na rokenrol legende, Rolingstounse, u ovom filmu koji se fokusira na dva koncerta sa turneje grupe iz 2006. godine pod nazivom „Još veći prasak.“ Kao dodatak obimnom filmskom materijalu o dve večeri nastupa u njujorškom pozorištu Bikon (nastup je izveden u okviru raskošne rođendanske proslave predsednika Bila Klintona), film takođe sadrži i istorijske snimke, intervjue i snimke iz bekstejdža iz prethodnih decenija.

Oskarom nagrađivani kinematograf Robert Ričardson (JFK i Avijatičar) je bio direktor fotografije, uz impresivan spisak prvoklasnih talenata, kao što su Endru Lesni, Džon Tol, Elen Kuras, Anastas Mikos, Stjuart Drajbur, Deklan Kvin, Emanuel Lubeški, Robert Elsvit i Robert Mejslis koji su bili tu da se pobrinu da nastup u pozorištu Bikon bude pokriven iz svih mogućih uglova.Preuzmi film!

Triler: Rolingstonsi - večni sjaj


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Rolingstonsi - večni sjaj, Besplatno Rolingstonsi - večni sjaj, Gledaj online Shine a Light, Besplatno Shine a Light
Pretraga
Samo žene i lekari znaju koliko je laž potrebna i korisna.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi