Kako smo preživeli rat

Kako smo preživeli rat

(en: Life During Wartime)

Zanr: Komedija

Originalni naziv: Life During Wartime

Uloge: Shirley Henderson, Allison Janney, Ally Sheedy

Režija: Todd Solondz

Džoj je utvrdila da se njen muž Alen nije oporavio od čudnovatog "duševnog bola" i odlučuje da pobegne, tražeći utehu i savet od majke i sestara.
Tu su i njen bivši verenik Endi, koji je sada daleko, ali koji i dalje ne odustaje od namere da osvoji njeno srce. Zatim njena sestra Triš, koja upoznaje Harvija, usamljenog razvedenog čoveka pred penzijom, i nada se da će novi muškarac u kući njenoj krhkoj porodici doneti stabilnost.

Tu je i sestra Helen koja misli da je ugrožavaju i porodica i uspeh u Holivudu; zatim majka Mona, koja ne može bez svoje ogorčenosti prema muškarcima i Harvijev sin Mark.

Sudbine ovih ljudi su naizmenično smešne i tužne, međusobno se prepliću kako bi stvorili kaleidoskopski portret dubokih osećanja zarobljenika ljubavi i života za vreme rata.Preuzmi film!

Triler: Kako smo preživeli rat


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Kako smo preživeli rat, Besplatno Kako smo preživeli rat, Gledaj online Life During Wartime, Besplatno Life During Wartime
Pretraga
Svuda gde duša snažno reaguje otkriva se protivrečnost između čovekovih želja i stvarnosti. Ljubavnik želi da zaodene svoju draganu u svilu, da je ogrne mekom istočnjačkom tkaninom, a najčešće je ljubi na kakvoj jadnoj strunjači.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi