Prepušteni slučaju

Prepušteni slučaju

(en: Open Water 2: Adrift)

Zanr: Drama

Originalni naziv: Open Water 2: Adrift

Uloge: Susan May Pratt, Richard Speight Jr., Niklaus Lange, Ali Hillis, Cameron Richardson

Režija: Hans Horn

Vikend krstarenje na luksuznoj jedrilici za grupu prijatelja pretvorilo se u neprijatno iskustvo. Sve je počelo malom greškom koja je, ispostaviće se, bila kobna po njihove živote.

Pre nego što su sa palube skočili u okean, zaboravili su da spuste brodske merdevine kojima bi se vratili na brod.

Nesretna okolnost je to što se u neuspešnim pokušajima penjanja jedrilica pokazala kao neosvojiva, a nije obećavalo ni to što su bili kilometrima udaljeni od obale i civilizacije.

Na brodu je ostala samo jedna osoba - Ejmina kćerka Sara, zapravo, beba. Osim užasa kroz koji bi prošla svaka majka u takvoj situaciji, Ejmi pati od akvafobije, koju dodatno raspiruje rastući strah pojedinih članova grupe i dovodi do toga da se svi međusobno posvađaju.

Iscrpljeni od prepirke i napora da se održe na površini vode i, eventualno, dočepaju broda, nisu ni slutili da su njihove nevolje tek započele.Preuzmi film!

Triler: Prepušteni slučaju


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Prepušteni slučaju, Besplatno Prepušteni slučaju, Gledaj online Open Water 2: Adrift, Besplatno Open Water 2: Adrift
Pretraga
Veliko pitanje na koje nije dat odgovor i na koje nisam ni sam u stanju da odgovorim posle trideset godina istraživanja ženske duše glasi: šta žena zapravo želi?
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi