Vazduh koji dišem

Vazduh koji dišem

(en: The Air I Breathe)

Zanr: Kriminalistički

Originalni naziv: The Air I Breathe

Uloge: Kevin Bacon, Julie Delpy, Brendan Fraser, Andy Garcia, Sarah Michelle Gellar, Clark Gregg

Režija: Jieho Lee

Kevin Bejkon, Džuli Delpi, Brendan Frejžer, Endi Garsija, Forest Viteker

Zauvek povezani nemilosrdnim mafijaškim bosom Fingersom i serijom nepredvidivih preokreta sudbine, glavni junaci filma "Vazduh koji dišem" isprepletani su u ovoj studiji o sreći, i dobroj i lošoj. Režiser Džieho Li deli široku temu na četiri zasebne niti: stidljivi biznismen se kladi u čitav život na konjskoj trci nakon što otkriva da je trka nameštena; osetljiva pop-zvezda otkriva da je njen ugovor iznenada ugrožen; gangster koji vidi budućnost mora da odluči da li da posluša svoje vizije; a lekar pokušava da spasi ljubav svog života od smrtonosne povrede.

Dok svet nastavlja da se okreće, a ove pojedinačne priče ustupaju mesto skrivenim vezama i naglašenim sličnostima, "Vazduh koji dišem" koristi ovu nesvakidašnju mešavinu drame i likova da dramatizuje drevnu kinesku poslovicu koja se odnosi na četiri emotivna kamena temeljca svakog života: sreću, zadovoljstvo, tugu i ljubav. Kada se ove četiri isprepletane priče sudare i te emocije neočekivano isplivaju na površinu, sudare se i eksplodiraju, film sugeriše da je naša sudbina – bilo da obiluje slatkom tugom ili tragičnom srećom – možda nešto što sami određujemo.Preuzmi film!

Triler: Vazduh koji dišem


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Vazduh koji dišem, Besplatno Vazduh koji dišem, Gledaj online The Air I Breathe, Besplatno The Air I Breathe
Pretraga
Vera - to je ne želeti da se sazna šta je istinito.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi