Bilo jednom u Americi

Bilo jednom u Americi

(en: Once Upon a Time in America)

Zanr: Kriminalistički

Originalni naziv: Once Upon a Time in America

Uloge: Robert De Niro, James Woods, Elizabeth McGovern, Tuesday Weld, Joe Pesci

Režija: Sergio Leone

Priča o Dejvidu Aronsonu započinje detinjstvom petoro dečaka u 20-tim godinama XX veka i njihovim odrastanjem u Bruklinu. Dejvid Aronson poznatiji kao 'Nudls' tokom svog detinjstva odlučuje da se odupre nasilnicima, koji im stalno prete te stvara svoju malu bandu.

Iako su bili prava družina, morali su raditi za lokalnog gangstera Bagzija, koji je bio glavni u četvrti. Nakon nekog vremena Nudls odlučuje da svoju bandu odvoji od lokalnog mafijaša. Počinje da mu se sviđa Debora, lokalna devojka, koja celi život sanja da postane pevačica i plesačica.

Nakon krvavog obračuna s Bagzijem i njegovom bandom, Nuds završava u zatvoru. Nakon izlaska iz zatvora Nudls, sada već odrastao čovek, vraća se svojoj staroj bandi Maksu, Petsiju i Kokiju. Nakon ponovnog ujedinjena, banda kreće sa svojim poslovima i to u doba prohibicije, 30-tih godina prošlog veka.Preuzmi film!

Triler: Bilo jednom u Americi


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Bilo jednom u Americi, Besplatno Bilo jednom u Americi, Gledaj online Once Upon a Time in America, Besplatno Once Upon a Time in America
Pretraga
Dugi su svi putevi koji vode do želje čovekova srca.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi