Peščane ajkule

Peščane ajkule

(en: Sand Sharks)

Zanr: Horor

Originalni naziv: Sand Sharks

Uloge: Corin Nemec, Brooke Hogan, Vanessa Lee Evigan

Režija: Mark Atkins

Džimi Grin, bludni gradonačelnikov sin i momak koji voli zabavu vraća se na Vajt Sends sa idejom da udahne malo života u lokalnu privredu koja je na samrti (i da vrati svoj dug mafijašu) tako što će organizovati veliki festival za prolećni raspust.

Džimi sreće svoju bivšu devojku, a sadašnju zamenicu šerifa, Brendu Jang. Ona i njen brat, šerif, žele da zatvore lokalne plaže u strahu od ponovnih napada ajkula, što bi upropastilo Džimijeve planove. Brenda poziva stručnjaka za ajkule, naučnicu dr Sendi Pauers, pošto se napadi nastavljaju.

Dr Pauers kaže da je u pitanju peščana ajkula, životinja koja se kreće kroz pesak kao da je voda. Festival se nastavlja dok hiljade mladih pristižu sa koledža, a desetine ajkula obelodanjuje svoje prisustvo jer ih privlače vibracije koje proizvode masa ljudi i glasna muzika. Najstrašnije zveri koje su ikada vladale vodom, sada vladaju peskom nemilosrdno proždirući sve što im se nađe na putu.Preuzmi film!

Triler: Peščane ajkule


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Peščane ajkule, Besplatno Peščane ajkule, Gledaj online Sand Sharks, Besplatno Sand Sharks
Pretraga
Neporočna mladost vodi u raskalašnu starost. Lakše je odoleti nečemu što nam je dobro poznato nego onome o čemu smo maštali.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi