Devojka koja se igrala vatrom

Devojka koja se igrala vatrom

(en: Flickan som lekte med elden (The Girl Who Played With Fire))

Zanr: Kriminalistički

Originalni naziv: Flickan som lekte med elden (The Girl Who Played With Fire)

Uloge: Noomi Rapace, Michael Nyqvist, Lena Endre

Režija: Daniel Alfredson

Istraživač i novinar Milenijuma upravo se sprema da razotkrije istinu o trgovini ljudima u Švedskoj kada bude brutalno ubijen, a Salanderini otisci se nađu na oružju kojim je izvršen zločin.

Njena prošlost puna nepredvidivog i osvetoljubivog ponašanja čini je zvaničnom opasnošću po društvu – ali niko ne može da je nađe.

U međuvremenu, Miakel Blomkvist, glavni urednik Milenijuma, neće poverovati u ono što čuje na vestima. Poznajući Salanderovu kao opasnu kada je u strahu, očajnički pokušava da je nađe pre nego što bude saterana u ugao.

I dok spaja delove slagalice, susrešće okorele kriminalce, uključujući i „plavokosog diva“ koji vitla motornom testerom – ogromnu zastražujuću bitangu koja ne oseća nikakav bol. Kopajući sve dublje, Blomkvist će takođe razotkriti i neke bolne činjenice o nekadašnjem životu Salanderove.

Predata na psihijatrijsku negu u 12. godini, proglašena pravno nesposobnom sa 18, ona je zbrkana mlada žena koja je proizvod nepravednog i korumpiranog sistema. Ipak, Lizbet je pre anđeo osvete nego bespomoćna žrtva – i svojim pravednim gnevom obrušava se na sve koji su joj naudili, gnevom istovremeno i zastrašujućim i divnim.Preuzmi film!

Triler: Devojka koja se igrala vatrom


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Devojka koja se igrala vatrom, Besplatno Devojka koja se igrala vatrom, Gledaj online Flickan som lekte med elden (The Girl Who Played With Fire), Besplatno Flickan som lekte med elden (The Girl Who Played With Fire)
Pretraga
I kad dvoje najbliskijih ljudskih bića shvate da među njima ostaje beskonačna distanca, mogu stvoriti divan život jedno uz drugo, ukoliko uspeju da zavole tu međusobnu udaljenost koja im omogućava da drugog vide u celini. Dobar je brak onaj u kom svaki partner u drugom vidi čuvara svoje samoće.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi