Majkl Klejton

Majkl Klejton

(en: Michael Clayton)

Zanr: Kriminalistički

Originalni naziv: Michael Clayton

Uloge: George Clooney, Tilda Swinton, Sydney Pollack

Režija: Tony Gilroy

Sredovečni advokat Majkl Klejton bivši je javni tužilac koji se zaposlio u jednoj od najvećih firmi za korporativno pravo u Njujorku. U suštini on ima zadatak da obavlja prljave poslove i čisti mutne slučajeve korporativnih klijenata.

Majkl je gotovo primoran da prihvati ovaj posao zbog toga što je razvedeni samohrani roditelj. Pored toga, njegov problematični brat dužan je na sve strane, a Majklu je dosadilo da ispravlja tuđe greške, i poslovno i privatno.

S druge strane priče nalazi se Keren Krouder glavna savetnica u agrohemijskoj kompaniji. Njen ostanak u firmi zavisi od multimilionske tužbe na kojoj već osam godina radi Majklov stari prijatelj i kolega Artur. On nakon nervnog sloma pokušava da sabotira slučaj i tada šefovi kompanije pošalju Majkla da sredi situaciju.

Nakon što se udubi u predmet, on shvata da pravo nije na strani kompanije za koju radi Keren. U međuvremenu Artur umire, a Majkl se nađe na meti korporacije čiji će vodeći ljudi i po cenu ljudskih života zaštiti svoje poslovne interese.Preuzmi film!

Triler: Majkl Klejton


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Majkl Klejton, Besplatno Majkl Klejton, Gledaj online Michael Clayton, Besplatno Michael Clayton
Pretraga
Ne kaže se slučajno da onaj ko nije dovoljno siguran u svoje pamćenje ne bi trebalo da se upušta u laganje.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi