Majkl Klejton

Majkl Klejton

(en: Michael Clayton)

Zanr: Kriminalistički

Originalni naziv: Michael Clayton

Uloge: George Clooney, Tilda Swinton, Sydney Pollack

Režija: Tony Gilroy

Sredovečni advokat Majkl Klejton bivši je javni tužilac koji se zaposlio u jednoj od najvećih firmi za korporativno pravo u Njujorku. U suštini on ima zadatak da obavlja prljave poslove i čisti mutne slučajeve korporativnih klijenata.

Majkl je gotovo primoran da prihvati ovaj posao zbog toga što je razvedeni samohrani roditelj. Pored toga, njegov problematični brat dužan je na sve strane, a Majklu je dosadilo da ispravlja tuđe greške, i poslovno i privatno.

S druge strane priče nalazi se Keren Krouder glavna savetnica u agrohemijskoj kompaniji. Njen ostanak u firmi zavisi od multimilionske tužbe na kojoj već osam godina radi Majklov stari prijatelj i kolega Artur. On nakon nervnog sloma pokušava da sabotira slučaj i tada šefovi kompanije pošalju Majkla da sredi situaciju.

Nakon što se udubi u predmet, on shvata da pravo nije na strani kompanije za koju radi Keren. U međuvremenu Artur umire, a Majkl se nađe na meti korporacije čiji će vodeći ljudi i po cenu ljudskih života zaštiti svoje poslovne interese.Preuzmi film!

Triler: Majkl Klejton


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Majkl Klejton, Besplatno Majkl Klejton, Gledaj online Michael Clayton, Besplatno Michael Clayton
Pretraga
Iskrenost je jedini način varanja koji ponekad još uspeva.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi