Sedam i po

Sedam i po

(en: Sedam i po)

Zanr: Domaći

Uloge: Branislav Trifunović, Nikola Đuričko, Miloš Timotijević, Branko Vidaković, Gordan Kičić

Režija: Miroslav Momčilović

U sedam priča iz kraja, koje povezuje lajtmotiv sedam smrtnih grehova, na komičan način tretira se svakodnevica Novobeograđana opsednutih svojim sitnim slabostima i vođenih strastima.

Gordost, očajanje u lenjosti, zavist, gnev, srebroljublje, razvrat i neumerenost u jelu i piću - to jesu biblijski gresi, ali u savremeno doba postaju skoro apsurdni u kontekstu mnogo gorih i većih civilizacijskih problema.

Srebroljublje: Keboja i Radule su dangube koje žele da kod fudbalskog asa Maradone izazovu sažaljenje šaljući mu patetična pisma i video-kasete ne bi li se domogli hleba bez motike, no pohlepa ih odvodi u ludilo.

Očajanje u lenjosti: Simke i Konda su prefinjeni lopovi koje mrzi čak i da se popnu do vrha solitera da bi obili bogataški stan.

Gnev: Tadija je bilder na steroidima koji želi da se osveti za poniženje koje je doživeo kao neugledni klinac.

Razvrat: Obrad i Radoje, političar i inspektor koji se upoznaju putem interneta, dele istu voajersku strast - vole da gledaju devojčice, ali nikada ne prelaze granicu pedofilije.

Gordost: Srđan i Zorica su bračni par koji pred milionskim auditorijumom kviza iznosi svoj prljav veš zbog čega gube mogućnost da osvoje milion dinara.

Neumerenost u jelu i piću: Adam i Verica rado dolaze na koktele i otvaranja izložbi samo da bi se dobro najeli i napili, sve dok ne pojedu i izložbeni eksponat - pihtije od ljudskog sala.

Zavist: Musa i Banjac, sredovečne dangube, zavide izbeglici iz Bosne, Buretu, jer se snašao i otvorio ćevabdžinicu.Preuzmi film!

Triler: Sedam i po


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Sedam i po, Besplatno Sedam i po, Gledaj online Sedam i po, Besplatno Sedam i po
Pretraga
Umetnost letenja je u tome da se bacite na zemlju i da je promašite.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi