Baš kao ona

Baš kao ona

(en: In Her Shoes)

Zanr: Komedija

Originalni naziv: In Her Shoes

Uloge: Cameron Diaz, Anson Mount, Toni Collette, Richard Burgi, Brooke Smith

Režija: Curtis Hanson

Megi je devojka za žurke koja je jedva završila srednju školu, menja poslove kao stare carape i veruje da je njeno najvece bogatstvo njen dobar izgled koji privlaci pripadnike suprotnog pola.
Zbog svoje stalne nezaposlenosti postaje bukvalno beskucnik i spava na kaucima kod prijatelja i rodjaka. Bez ikakvog samopouzdanja, kada je rec o njenim intelektualnim sposobnostima ali ima sjajan osecaj da izabere najbolje za obuci u bilo kojoj prilici.

Rouz je advokat koja je diplomirala na Prinstonu i radi u vrhunskoj advokatskoj firmi u Filadelfiji. Njen predivno uredjeni predratni apartman je njeno utocište od strašnog spoljnog sveta. Nosa zabijenog u pesak muci se sa konstantnim viškom kilograma i stalno se oseca loše u odeci koju nosi.

Njen nedostatak samopoštovanja, uzrokovan njenim fizickim izgledom, razlog je zbog kojeg prakticno i nema ljubavni život. Rouzina jedina ljubav u životu su cipele (uvek joj dobro stoje, ali zbog nedostatka društvenih prilika, one ostaju zatvorene u njenom ormaru.

Nakon katastrofalnog razlaza, obe sestre prolaze truckavo putovanje ka saznanju zašto treba da cene jedna drugu - uz sve to, potpomognute usputnim saznanjem da imaju baku sa majcine strane i za koju su verovale da je mrtva. Kroz njihovu rekonekciju sa bakom, Ela, Megi i Rouz nauce kako da se pomire sa sobom i sa drugima.Preuzmi film!

Triler: Baš kao ona


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Baš kao ona, Besplatno Baš kao ona, Gledaj online In Her Shoes, Besplatno In Her Shoes
Pretraga
Muzika je dovoljna za život. Ali, život nije dovoljan za muziku.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi