Samo moja sreća

Samo moja sreća

(en: Just My Luck)

Zanr: Komedija

Originalni naziv: Just My Luck

Uloge: Lindsay Lohan, Chris Pine, Samaire Armstrong, Bree Turner

Režija: Donald Petrie

Ešli Albright je najsrećnija žena na svetu. Ona je osoba koja lako dolazi do svega što je dobro u životu. Loz koji ona odabere sigurno dobija premiju.

U Njujorku, gradu u kome su najveće gužve na svetu, Ešli nikad ne mora da čeka taksi. Osim toga, ona ima i fantastičan posao šefa računovodstva u prestižnoj firmi koja se bavi odnosima sa javnošću. Sve ide na ruku Ešli. I sada joj se ukazala sjajna prilika da da unapredi svoju karijeru: treba da osmisli bal pod maskama u centru Menhetna za diskografskog magnata Dejmon Filips i njegovu firmu.

Džejk, sa druge strane, je pravi magnet za lošu sreću. Njegovo nebo je uvek oblačno i kišovito, a šavovi njegovih pantalona su večito na rubu paranja. Njegov posao je pranje toaleta u kuglani. Ali čak ni stalno „bombardovanje“ katastrofama ne može oduzeti sjaj Džejkovim snovima. On se nada da bi mu se moglo posrećiti nakon što otkriva rok grupu Makflaj.

Ako bi Džejk bio u stanju da se reši svoje zle sreće na samo jednu noć, mogao bi da se ušunja na bal pod maskama i da uruči CD grupe Makflaj muzičkom titanu Dejmonu Filipsu. U noći kada snovi mogu biti ostvareni ili razvejani, sudbina spaja Ešli i Džejka na podijumu za igru. Smesta očarani jedno drugim, oni razmenjuju poljubac pun elektriciteta - i sa tim jednim poljupcem, njihove sreće menjaju mesta.

Iznenada, Ešlina haljina se cepa, potpetica joj se lomi, i izgleda da je sreća konačno napušta. Džejk, žureći da stigne Filipsa pre nego što ode, neočekivano spasava život i svu imovinu diskografskog magnata, i u jednom jednostavnom obrtu sudbine njemu se pruža prilika da ostvari sve snove.

Dok očajnički pokušava da povrati svoju sreću koju je lakomisleno smatrala garantovanom, Ešli počinje da uviđa kako nije toliko bitno imati sreću, već je važno znati šta treba učiniti s njom, i da je njena najveća šanse za izbavljenje u rukama momka u čijim je rukam ključ iznenadne promene njene sudbine.Preuzmi film!

Triler: Samo moja sreća


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Samo moja sreća, Besplatno Samo moja sreća, Gledaj online Just My Luck, Besplatno Just My Luck
Pretraga
Ono čemu decu podučavamo i još nazivamo istorijom obični je kalendar zločina.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi