Ljubav u doba kolere

Ljubav u doba kolere

(en: Love in the Time of Cholera)

Zanr: Drama

Originalni naziv: Love in the Time of Cholera

Uloge: Benjamin Bratt, Gina Bernard Forbes, Giovanna Mezzogiorno, Javier Bardem

Režija: Mike Newell

Kaže se da je ljubav najvrednija na svetu. Ali, isplati li se čekati je pedeset godina, napisati par ljubavnih pisama i zatim je opet čekati godinama?

Ova ljubavna priča snimljena prema istoimenom romanu nobelovca Gabrijela Garsije Markesa u centru pažnje ima čoveka koji pedeset godina čeka da upozna ženu svog života i oseti šta znači istinska ljubav. Florentino Ariz, pesnik i telegrafista zaljubljuje se na prvi pogled kada kroz prozor vile njenog oca ugleda Ferminu.

Serijom strasnih pisama Florentino polako budi njena osećanja, ali kada za to sazna njen otac, razbesni se i zaklinje da će ih zauvek razdvojiti. Tokom godina, Fermina se uda za sofisticiranog doktora Urbina, koji je u njihov gradić uveo red, pobedivši ozbiljnu epidemiju kolere.

Posle mnogo godina provedenih u Parizu, bračni par Urbino vraća se u Ferminin rodni gradić. Ona je već skoro zaboravila na platonsku ljubav iz prošlosti, ali Florentino nije zaboravio nju.Preuzmi film!

Triler: Ljubav u doba kolere


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Ljubav u doba kolere, Besplatno Ljubav u doba kolere, Gledaj online Love in the Time of Cholera, Besplatno Love in the Time of Cholera
Pretraga
Retko koji čovek ima i sreću i znanje.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi