Dvoje ljubavnika

Dvoje ljubavnika

(en: Two Lovers)

Zanr: Drama

Originalni naziv: Two Lovers

Uloge: Joaquin Phoenix, Gwyneth Paltrow, Vinessa Shaw, Moni Moshonov, Isabella Rossellini

Režija: James Gray

Depresivni mladić vraća se da živi kod svojih roditelja i otkriva da mu se život okrenuo naopako, dok se bori da izabere između prelepe kćeri bliskog porodičnog prijatelja i vrcave, ali prevrtljive komšinice, čija strast pomaže da se ponovo upali njegova želja za životom.
Smešten na ostrvski svet Brajton Biča u Bruklinu, film „Dvoje ljubavnika“ je klasična romantična drama izmučenog mladog čoveka koji se vraća svom domu iz detinjstva nakon nedavnog ljubavnog sloma. Oporavljajući se pod budnim okom svojih roditelja Leonard upoznaje dve žene jednu za drugom: Mišel tajanstvenu i lepu egzotičnu komšinicu, koja se ne uklapa u Leonardov začaureni svet i Sandru, ljupku i brižnu kćer biznismena koji otkupljuje porodični posao hemijskog čišćenja.

Leonard se ozbiljno zainteresuje za Mišel, koja se naizgled zaljubljuje u njega, ali je u autodestruktivnoj vezi sa oženjenim muškarcem. U isto vreme, narastajući pritisak porodice gura ga prema vezi sa Sandrom. Leonard je prinuđen da donese nemoguću odluku - između impulsivne želje i udobne ljubavi - ili da rizikuje da ponovo zapadne u tamu koja ga je gotovo ubila.Preuzmi film!

Triler: Dvoje ljubavnika


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Dvoje ljubavnika, Besplatno Dvoje ljubavnika, Gledaj online Two Lovers, Besplatno Two Lovers
Pretraga
Na kraju života nećemo se sećati reči naših neprijatelja, već ćutanja naših prijatelja.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi