Časni ljudi

Časni ljudi

(en: Men of Honor)

Zanr: Drama

Originalni naziv: Men of Honor

Uloge: Robert De Niro, Cuba Gooding Jr. Charlize Theron, Aunjanue Ellis

Režija: George Tillman Jr.

Karl Brašir ne dozvoljava da mu se nešto ispreci na putu ispunjenja životnog sna. Sin je poljoprivrednog radnika iz Kentakija, i napušta svoj dom u potrazi za boljim životom. Nikada nemoj da odustaneš... budi najbolji otac mu je jednom rekao a Karl je te reci dobro zapamtio.

Pristupa novoformiranoj mornarickoj jedinici, pre toga provede dve godine pišuci stotine pisama pre nego što služba konacno prihvati njegovu prijavu za Ronilacki program. Karlov oficir za obuku je Bili Sandej, koji ne želi ni Karla ni njegove ambicije. Sandej, je proslavljeni ronilac ciji ispadi su legendarni baš kao i njegovi ronilacki podvizi. On neumorno i bezdušno driluje i izaziva Karla od kojeg ocekuje da se povuce i odustane.

Medjutim, Karl ima sasvim drugacije namere. Njegov cilj je jasan a namera je cvrsta. I apsolutno ništa ga nece zaustaviti na putu ostvarenja životnog sna da postane mornaricki ronilac. Cak ni Bil Sandej. Mnogo godina kasnije, Karl doživi nesrecu u kojoj izgubi nogu i on i Sandej sasvim neocekivano udruže snage.

Nikada ranije nije propustio priliku da izigra sistem, buntovni stariji oficir pomaže Karlu da izradi vojnu birokratiju i na taj nacin pokuša da nadomesti gubitak noge ali i udje u vojnu istoriju. Do penzije, Karl ce zaslužiti i dva unapredjenja i titule, najcenjenija priznanja koja mornarica dodeljuje.Preuzmi film!

Triler: Časni ljudi


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Časni ljudi, Besplatno Časni ljudi, Gledaj online Men of Honor, Besplatno Men of Honor
Pretraga
Umetnost nije studija o stvarnosti, već je traganje za potpunom istinom.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi