Žena pod uticajem

Žena pod uticajem

(en: A Woman Under the Influence)

Zanr: Drama

Originalni naziv: A Woman Under the Influence

Uloge: Gena Rowlands, Peter Falk, Fred Draper

Režija: John Cassavetes

Mejbel, suprugu i majku, njen muž Nik veoma voli, ali njeno ludilo je problem u njihovom braku. Ovaj film govori o pozitivnoj ulozi ludila u porodici, suprotstavljajući se konvencionalnom predstavljanju ludila u kinematografiji.

Džina Rolands tumači lik Mejbel Longeti, majke troje dece, čiji suprug Nik (Piter Folk) radi kao građevinski radnik. Longetijevi su, kao i brojni drugi parovi u Kasavetasovim filmovima, potpune suprotnosti: Ona je plaha, ekstrovertna i krhka, dok je on suzdržan, hladan i ogrubeo.

Njihove međusobne razlike razlog su brojnim svađama, koje kulminiraju nervnim slomom zbog kojeg će Mejbel završiti u psihijatrijskoj klinici čitavih šest meseci. Kada se bude vratila kući, sve će biti još lomljivije nego pre.

Film je čas divan, čas odvratan, prosvetljujući i frustrirajući. Izvođenje Rolandove je dirljivo i nezaboravno, kao i svaka druga njena uloga zabeležena na celuloidnoj traci.Preuzmi film!

Triler: Žena pod uticajem


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Žena pod uticajem, Besplatno Žena pod uticajem, Gledaj online A Woman Under the Influence, Besplatno A Woman Under the Influence
Pretraga
Nikad ne razmišljaj o svojoj sreći, radi svoj posao!
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi