Velika jeza

Velika jeza

(en: The Big Chill)

Zanr: Drama

Originalni naziv: The Big Chill

Uloge: Tom Berenger, Glenn Close, Jeff Goldblum

Režija: Lawrence Kasdan

Tražeći nešto što su davno izgubili, osmoro prijatelja ponovo se zbližava i shvata da je sve što im je potrebno da bi se osećali kao nekada, upravo njihovo prijateljstvo. Grupa starih fakultetskih prijatelja okuplja se na sahrani jednog od njih, Aleksa, nekada dečka koji je najviše obećavao i za čiji su uspeh u životu mnogi od njih bili spremni da stave ruku u vatru.
Međutim, u stvarnom svetu odraslih Aleks se nije snašao ni upola kao njegovi prijatelji i zato je izvršio samoubistvo. Bračni par Harold i Sara Kuper primaju u goste prijatelje koji su došli na sahranu. Tužni događaj pokreće sećanja na mladost i vreme koga se sa puno sentimenta sećaju. Ponuđenu priliku za povratak u mladost osmoro prijatelja oberučke prihvata, koristeći je kako bi probudili stara prijateljstva, prisetili se svojih nekadašnjih strahova i nadanja…
Kako vikend odmiče, oni sve više razgovaraju o tome gde su stigli u životu, sećaju se prošlih vremena, slušaju muziku svoje mladosti, puše marihuanu i prepuštaju se neočekivanim kombinacijama. Suočavajući se sa izgubljenim idealima i onim što su postigli u životu, prijatelji shvataju da je veza među njima i dalje jaka...Preuzmi film!

Triler: Velika jeza


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Velika jeza, Besplatno Velika jeza, Gledaj online The Big Chill, Besplatno The Big Chill
Pretraga
Umetnost nije studija o stvarnosti, već je traganje za potpunom istinom.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi