Prljavština i mudrost

Prljavština i mudrost

(en: Filth and Wisdom)

Zanr: Komedija

Originalni naziv: Filth and Wisdom

Uloge: Ade, Gogol Bordello, Olegar Fedoro, Stephen Graham, Richard E. Grant, Eugene Hutz

Režija: Madonna

Andrej Kristijan ili skraćeno A. K. stiže u Englesku iz Ukrajine. On je filozof (bar tvrdi da jeste), pesnik i autoritet za sve u životu. U isto vreme on sledi svoj veliki plan da postane međunarodna zvezda. Globalna slava – tako A. K. opisuje cilj koji on i njegov bend „Gogol Bordelo“ jure svojim neobičnim džipsi-pankom. Ipak, za to vreme, on sastavlja kraj s krajem oblačeći se u žensko za oženjene muškarce.

A. K. deli svoj stan sa dve mlade žene – Džulijet i Hol. Džulijeta mašta o tome da postane Florens Najtingejl Trećeg sveta. A trenutno radi za kasom u lokalnoj apoteci koju vodi indijski apotekar. Holi je školovana balerina. Njen san je da pleše u kraljevskoj baletskoj trupi. Do sad nije uspela da zaradi ni paru svojim baletom, pa nastavlja da brusi svoje veštine, plešući oko šipke u „Bičmen egzotik džentlmen“ klubu.

Ove tri osobe nalaze se u središtu filmske priče o svakodnevnom životu ljudi koji su prinuđeni da obavljaju svakojake dnevne poslove, ali žive u nadi da će se jednog dana ostvariti njihovi snovi.Preuzmi film!

Triler: Prljavština i mudrost


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Prljavština i mudrost, Besplatno Prljavština i mudrost, Gledaj online Filth and Wisdom, Besplatno Filth and Wisdom
Pretraga
Uspeh je uvek dete smelosti.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi