Prljavština i mudrost

Prljavština i mudrost

(en: Filth and Wisdom)

Zanr: Komedija

Originalni naziv: Filth and Wisdom

Uloge: Ade, Gogol Bordello, Olegar Fedoro, Stephen Graham, Richard E. Grant, Eugene Hutz

Režija: Madonna

Andrej Kristijan ili skraćeno A. K. stiže u Englesku iz Ukrajine. On je filozof (bar tvrdi da jeste), pesnik i autoritet za sve u životu. U isto vreme on sledi svoj veliki plan da postane međunarodna zvezda. Globalna slava – tako A. K. opisuje cilj koji on i njegov bend „Gogol Bordelo“ jure svojim neobičnim džipsi-pankom. Ipak, za to vreme, on sastavlja kraj s krajem oblačeći se u žensko za oženjene muškarce.

A. K. deli svoj stan sa dve mlade žene – Džulijet i Hol. Džulijeta mašta o tome da postane Florens Najtingejl Trećeg sveta. A trenutno radi za kasom u lokalnoj apoteci koju vodi indijski apotekar. Holi je školovana balerina. Njen san je da pleše u kraljevskoj baletskoj trupi. Do sad nije uspela da zaradi ni paru svojim baletom, pa nastavlja da brusi svoje veštine, plešući oko šipke u „Bičmen egzotik džentlmen“ klubu.

Ove tri osobe nalaze se u središtu filmske priče o svakodnevnom životu ljudi koji su prinuđeni da obavljaju svakojake dnevne poslove, ali žive u nadi da će se jednog dana ostvariti njihovi snovi.Preuzmi film!

Triler: Prljavština i mudrost


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Prljavština i mudrost, Besplatno Prljavština i mudrost, Gledaj online Filth and Wisdom, Besplatno Filth and Wisdom
Pretraga
Kada želim da saznam šta Francuska misli, upitam samoga sebe.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi