Oliver Tvist

Oliver Tvist

(en: Oliver Twist)

Zanr: Drama

Originalni naziv: Oliver Twist

Uloge: Barney Clark, Ben Kingsley, Harry Eden, Jamie Foreman, Leanne Rowe, Edward Hardwicke, Lewis Chase, Jeremy Swift, Mark Strong

Režija: Roman Polanski

U sirotištu u Engleskoj, Oliver Tvist i ostali siročići umiru od gladi i biraju međusobno ko će zatražiti više hrane. Odabran je Oliver. Na večeri, Oliver odlazi kod kuvara i traži još. Zbog toga, kuvar Mr. Bumble i njegova ekipa, neće dati mira malom Oliveru.

Nakon što ga je njegov vršnjak isprovocirao na račun njegove umrle majke, Oliver se potukao i odlučio da pobegne iz sirotišta za London. Umoran i gladan, sam na ulicama Londona, Oliver sreće Artfula Dodgera koji mu nudi prenoćište.

On tako dospeva zajedno sa grupom klinaca džeparoša, u ruke Fagina, kao i do opakog Billa Sykesa, njegove devojke Nancy i psa Sykesa. Jednog jutra, Oliver odlazi sa dvojicom Faginovih dečaka, kako bi se upoznao sa zanatom koji se i od njega očekuje - krađom. Spletom okolnosti, Oliver dospeva u policiju.

Nakon istrage, očevici su uspeli da dokažu Oliverovu nevinost, ali Fagin i Bill Sykes su već optužili Olivera za izdaju te odlučuju da krenu da ga pronađu i vrate u Faginovu jazbinu...Preuzmi film!

Triler: Oliver Tvist


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Oliver Tvist, Besplatno Oliver Tvist, Gledaj online Oliver Twist, Besplatno Oliver Twist
Pretraga
Zaista je smešno da muškarci, koji ne moraju da brinu ni o čemu na svetu, traže ženu da bi se oženili.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi