Uvaženi gospodin

Uvaženi gospodin

(en: The Distinguished Gentleman)

Zanr: Komedija

Originalni naziv: The Distinguished Gentleman

Uloge: Eddie Murphy, Lane Smith, Sheryl Lee Ralph, Joe Don Baker, Victoria Rowell

Režija: Jonathan Lynn

Tomas Džeferson Džonson domišljati je prevarant koji živi na Floridi. Na jednom prijemu u čast Džefa Džonsona, dugogodišnjeg predstavnika Floride u Kongresu, izveo je, uz pomoć prijateljice Lorete, svoj standardni štos - jednom se moćniku predstavio kao policijski detektiv specijalizovan za sprečavanje ilegalne prostitucije.

Loreta je istog čoveka napala kao svoju mušteriju, a napadnuti je onda, Tomasu Džefersonu Džonsonu, isplatio velike novce da zataška skandal. Tomas je na istom prijemu prisluškivao i razgovor kongresmena Džonsona iz kog je shvatio da se u politici vrti ogroman novac (kongresmenova godišnja plata iznosi 133.000 dolara, a uz to ga i razni lobisti legalno isplaćuju). Nekoliko dana kasnije kongresmen Džonson umire u krevetu svoje sekretarice. Budući da je i Tomasovo prezime Džonson, on odlučuje da to iskoristi.

Udovici kongresmena Džonsona predstavi se kao profesor koji skuplja sve dokumente o pokojnikovom radu i udovica mu predaje sve papire. Tomas organizuje izbornu kampanju u kojoj glasači nikada ne vide njegovu sliku (on je crnac, a pokojni je Džonson bio belac). izaberu ga kao Džonsonovog naslednika u Kongresu, jer im je ime zvučalo poznato...Preuzmi film!

Triler: Uvaženi gospodin


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Uvaženi gospodin, Besplatno Uvaženi gospodin, Gledaj online The Distinguished Gentleman, Besplatno The Distinguished Gentleman
Pretraga
Bog je noć i dan, zima i leto, rat i mir, prezasićenost i glad.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi