Uvaženi gospodin

Uvaženi gospodin

(en: The Distinguished Gentleman)

Zanr: Komedija

Originalni naziv: The Distinguished Gentleman

Uloge: Eddie Murphy, Lane Smith, Sheryl Lee Ralph, Joe Don Baker, Victoria Rowell

Režija: Jonathan Lynn

Tomas Džeferson Džonson domišljati je prevarant koji živi na Floridi. Na jednom prijemu u čast Džefa Džonsona, dugogodišnjeg predstavnika Floride u Kongresu, izveo je, uz pomoć prijateljice Lorete, svoj standardni štos - jednom se moćniku predstavio kao policijski detektiv specijalizovan za sprečavanje ilegalne prostitucije.

Loreta je istog čoveka napala kao svoju mušteriju, a napadnuti je onda, Tomasu Džefersonu Džonsonu, isplatio velike novce da zataška skandal. Tomas je na istom prijemu prisluškivao i razgovor kongresmena Džonsona iz kog je shvatio da se u politici vrti ogroman novac (kongresmenova godišnja plata iznosi 133.000 dolara, a uz to ga i razni lobisti legalno isplaćuju). Nekoliko dana kasnije kongresmen Džonson umire u krevetu svoje sekretarice. Budući da je i Tomasovo prezime Džonson, on odlučuje da to iskoristi.

Udovici kongresmena Džonsona predstavi se kao profesor koji skuplja sve dokumente o pokojnikovom radu i udovica mu predaje sve papire. Tomas organizuje izbornu kampanju u kojoj glasači nikada ne vide njegovu sliku (on je crnac, a pokojni je Džonson bio belac). izaberu ga kao Džonsonovog naslednika u Kongresu, jer im je ime zvučalo poznato...Preuzmi film!

Triler: Uvaženi gospodin


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Uvaženi gospodin, Besplatno Uvaženi gospodin, Gledaj online The Distinguished Gentleman, Besplatno The Distinguished Gentleman
Pretraga
Pustite me da koračam prema sebi kao prema svome cilju.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi