Porodica Menson

Porodica Menson

(en: The Manson Family)

Zanr: Kriminalistički

Originalni naziv: The Manson Family

Uloge: Marcelo Games, Marc Pitman, Leslie Orr, Maureen Allisse, Amy Yates, Jim Van Bebber

Režija: Jim Van Bebber

Džek Vilson je novinar koji je 1996. godine radio na dokumentarcu o Čarlsu Mensonu i ubistvima za koje se Mensonu te godine sudilo da ih je osmislio i podstakao. Menson je već 1967. godine imao poduži zatvorski dosije, ali je takođe bio i talentovani muzičar, koji nakon izlaska iz zatvora odlazi u Los Anđeles.
Kao veoma harizmatičan povlači za sobom veliki broj sledbenika, uglavnom ženskog pola, koji su koristili seks i drogu da dođu do onoga što im je trebalo. Ali ono što je počelo kao oživljavanje neo-hipi kolektivizma okupljenog oko seksa, droge i dobrog provoda, poprimilo je potpuno drugi oblik kada je Menson potpuno preuzeo inicijativu i odveo stvari u pravcu silovanja, oružanih pljački, surovog nasilja.
Kada je jedan član “porodice” uhapšen za ubistvo, Menson je bio ubeđen da se njegova apokaliptična predskazanja o rasnom ratu i svetskoj katastrofi obistinjuju, pa je organizovao seriju ubistava za koje je verovao da će tom konfliktu dati neki smisao, koristeći pri tome svoje sledbenike da izvršavaju njegov krvavi posao.Preuzmi film!

Triler: Porodica Menson


<< Nazad na listu filmova
Gledaj online Porodica Menson, Besplatno Porodica Menson, Gledaj online The Manson Family, Besplatno The Manson Family
Pretraga
Ljubav ne poznaje srednji put: upropasti ili spase.
Evropska unija
119.23
SAD
101.29
Švajcarska
104.19
Velika Britanija
134.34
Hrvatska
15.9
Bosna i Hercegovina
60.96
Anketa
Koliko često posećujete naš sajt?Rezultati | Sve ankete
Linkovi